Dolar 32,5410
Euro 34,9121
Altın 2.423,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Eskiden Gay kelimesini hakaret olarak kullanan Cara’dan Önemli Röportaj!

23 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu ve model Cara Delevingne, Vogue isimli dergiye vermiş olduğu röportajda kız arkadaşına tamamen aşık olduğunu ifade etti.

Eskiden Gay kelimesini hakaret olarak kullanan Cara’dan Önemli Röportaj!
2 Ağustos 2016 17:20

23 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu ve model Cara Delevingne, Vogue isimli dergiye vermiş olduğu röportajda kız arkadaşına tamamen aşık olduğunu ifade etti.

Dünyanın en çok kazanan modellerinden biri olduğu bilinen Cara Delevingne, St Vicent ismiyle tanınan şarkıcı Annie Clark ile olan ilişkisinin tam bir senedir devam ettiğini ve onunla çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Gay sözcüğünü hakaret olarak kullanırmış!

‘Küçükken “gay” sözcüğünü bir hakaret olarak kullanırdım. Hemen her arkadaşım bunu yapardı. Eşcinsel olduğumu keşfettikten sonra ailem bana çok destek oldu. Ne kadar aşık olduğum belli, insanlar bana “sen gay’sin” dediklerinde, bu kulağa harika geliyor. Hepimiz berrak ve akışkanız, değişiriz, büyürüz’ diye duygularını ifade eden ünlü model Cara Delevingne, hayatın anlamının da aşk olduğunu ifade ediyor.

Hayatın anlamı aşk diyor!

‘Eskiden aşkın ne demek olduğunu bilmezdim. Bunun derinliğini anlayamazdım. Dünyanın bana karşı olduğunu düşünürdüm. Oysa şimdi anlayabiliyorum, hayatın anlamı aşk.’

En büyük korkusunu açıkladı!

Ünlü oyuncu ve model Cara Delevigne, hayattaki en büyük korkusunun ise ‘sosyal medyadaki takipçi sayısı yüzünden işe alınmak’ olduğunu ifade etti. Ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne’in Instagram hesabında 31.6 milyon, Twitter hesabında 6 milyon, Facebook hesabında 5.3 milyon takipçisi bulunuyor.

Birçok ünlü ada örnek!

Birçok yerde cinsel tercihini çekinmeden ifşa eden Cara Delevingne, bu konuda birçok ünlü isme örnek oldu. Son olarak geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Kristen Stewart da kız arkadaşına çok aşık olduğunu açıklamıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.