Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Ersun Yanal Trabzonspor Kariyerinin En Kötüsünü Yaşıyor

Trabzonspor takımının teknik direktörü Ersun Yanal, bordo mavili ekipte 3. sezonunu yaşarken, en kötü sezonunu da yaşamakta.

Ersun Yanal Trabzonspor Kariyerinin En Kötüsünü Yaşıyor
Aslan Özdemir
4 Ekim 2016 22:29

Bordo mavili takım Trabzonspor’da üçüncü sezonunu geçirdiği bilinen başarılı teknik direktör Ersun Yanal, bordo mavili ekip Trabzonspor’da yaşamış olduğu üçüncü dönemde en kötü başlangıcını yaparak taraftarlarının hayallerini adeta yıktı.

Hayrettin Kaya

Spor Toto Süper Lig’de 2-0’lık Kasımpaşa galibiyetiyle harika bir başlangıç yapan ve sonrasında Gaziantepspor takımına 1-0, Osmanlıspor ekibine 2-0, Alanyaspor takımına da 3-0 gibi kötü bir skorla yenilen bordo mavili takım Trabzonspor 5 haftada kendi evinde Konyaspor takımını 1-0 yenmeyi başarmıştı. Ligin 6. haftasında da Karabükspor ekibine 4-0 gibi çok farklı bir skorla mağlup olan bordo mavili takım Ersun Yanal liderliğinde en kötü ilk 6 haftalık performansını sergileyerek herkesi şoka soktu desek yeridir.

Bordo mavili ekip Trabzonspor, ilk 6 hafta içerisinde 2 galibiyet, 4 yenilgiyle beraber 6 puan toplarken ligde şuanda 12. sırada yer alıyor.

Bordo mavili ekip Trabzonspor’da ilk olarak 2007-2008 sezonunun 11 haftasında göreve getirilen başarılı teknik direktör Ersun Yanal liderliğinde Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, 6 maçta 3 galibiyet, 3 yenilgi almış ve toplamda 9 puan almayı başarmıştı.

Büyük umutlarla takımın başına getirilen teknik direktör Vahid Halilhodzic’in görevinden ayrılması sonrasında 12 Kasım 2014 tarihinde 1.5 senelik sözleşme imzalamış ve ikinci defa bordo mavili ekibin başına geçen Ersun Yanal, 6 haftalık peryonlarda en iyi performansını bu sezonda gösterme başarısına ulaşmıştı.

Başarılı teknik direktör Ersun Yanal liderliğinde bordo mavili ekip, 6 hafta içerisinde 3 galibiyet, 2 yenilgi, 1 beraberlik almayı başarırken 10 puanı da hanesine yazdırarak taraftarlar tarafından tebrik edilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.