Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Erkek Kargo Pantolon Nedir?

Erkek Kargo Pantolon Nedir?
Hayrettin Kaya
1 Ekim 2020 13:40

Erkek kargo pantolon ilk olar 1938 yılında İngiliz askerlerinin cephede daha rahat hareket etmesi için tasarlanan modeldir. Günümüzde ise modernleşerek daha şık olarak piyasa sunuldu. Erkek kargo pantolon üst kısımları bol alt kısımlarına inildikçe daralır.  Sağında ve solunda diz hizasında geniş cepler bulunur. Böylelikle telefon, para gibi önemli eşyaları muhafaza etmenizi sağlar.   Her bedene uygun olarak tasarlanmış bir modeldir.

Aslan Özdemir

Kumaş olarak pamuklu ve elastan kullanılır. Böylelikle yaz ve kış ayarlında daha rahat kullanabilirsiniz. Bir gömlek ya da bir tişörtle harika kombiler erkek kargo pantolon 40 dereceye kadar yıkanabilir özelliği sayesinde daha çok tercih ediliyor. Üstüne giydiğinizde hafif olmasından dolayı üzerinizde yokmuş gibi hissedeceksiniz.

Erkek Kargo Pantolon Seçimi Nasıl Olmalı?

 Erkek kargo pantolon modellerinden birini alacak iseniz bedeninize uygun modelleri tercih etmeniz daha şık görünüme sahip olursunuz. Ten renginize göre koyu ya da açık modeller tercih edin. Kolay kolay yırtılmayan birinci sınıf malzemeyle yapılmış ürünleri tercih edin. Leke tutmayan kolay yıkanabilen modelleri alınız. https://www.bybasicman.com/kategori/kargo-pantolon bu linke tıklayarak siz de bu ürüne güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

 

 

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.