Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

En Popüler Gulet Kiralama Destinasyonları ve Rotalar

Ülkemiz, birbirinden güzel tatil yerleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken sahillere sahiptir.

En Popüler Gulet Kiralama Destinasyonları ve Rotalar
5 Mart 2024 20:40

Ülkemiz, birbirinden güzel tatil yerleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken sahillere sahiptir. Muğla denilince akıllara ilk olarak Bodrum gelmektedir. Bodrum, el değmemiş birçok limanı ve körfezi ile gulet kiralama için en çok tercih edilen rotalardan biridir. Berrak ve serin suları ile kartpostallardaki görüntüleri aratmayan Bodrum tatilinizde Ada Yacht Sailing ile gulet ve tekne kiralayabilirsiniz.

Muğla’nın en sık tercih edilen bir diğer bölgesi de Marmaris ve çevresidir. Marmaris, altın renkteki kumları, masmavi denizleri ve el değmemiş doğası ile tatile doyacağınız bir rotadır. Bol oksijenli ormanları ve turkuaz renkteki suları ile Marmaris, durgun sularında birçok ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Marmaris gulet kiralama için hizmet veren Ada Yacht Sailing ile tatilinizde farklı aktiviteler deneyebilirsiniz. Yat ya da tekne kiralayarak Marmaris’in rengarenk olan koylarını gezebilirsiniz.

Muğla’ya bağlı olan tatil yerlerinden bir diğeri de Fethiye’dir. Her yıl yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlayan Fethiye’ye giderek Ada Yacht Sailing ile Fethiye gulet kiralama yapabilirsiniz. Bu şekilde tatilinize farklı bir renk katabilirsiniz.

Gulet Nedir?

Deniz yolculuklarından keyif alan ve nostaljik hava yaşamak isteyen birçok kişi, deniz tatillerinde guletleri tercih etmektedir. Gulet, Akdeniz ve Ege’nin mavi sularında rüya gibi bir tatil yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği özel bir deniz aracıdır. Geleneksel Türk yatları olarak bilinen guletler, ahşap malzemeden özel olarak tasarlanan, modern ile konforun buluşturulduğu seyahat araçlarıdır.

Bodrum gulet kiralama için hizmet veren Ada Yacht Sailing, müşteri memnuniyetini her şeyden önde tutmaktadır. Ada Yacht Sailing ile gulet kiraladığınızda tatil programınızı kendiniz belirleyebilir ve rotanızı kendiniz çizebilirsiniz. İstediğiniz yerde durabilir ve keşfedilmemiş koyları ziyaret edebilirsiniz.

Neden Gulet Kiralamalıyız?

Deniz tatilini seven kişiler için gulet kiralamak oldukça heyecan verici bir aktivite olacaktır. Ada Yacht Sailing ile Göcek gulet kiralama yaparak deniz tatilinize farklı bir renk katabilirsiniz.

Ada Yacht Sailing guletleri, geniş ve ferah iç mekanlara sahiptir. Oturma alanı, yatak odası ve banyo gibi birçok yaşam alanı guletlerin içerisinde bulunmaktadır. Bu şekilde tatilinizi konforlu ve rahat bir şekilde geçirebilirsiniz.

Bunun yanı sıra Ada Yacht Sailing ile gulet kiraladığınızda gezmek istediğiniz tüm rotalara kendiniz karar verebilirsiniz. İstediğiniz koyda durabilir, istediğiniz kadar gezebilirsiniz. Bu şekilde adaları ve koyları istediğiniz şekilde keşfedebilirsiniz.

Ada Yacht Sailing ile Gulet Kiralama

Bodrum, gulet kiralama başta olmak üzere deniz tatili yapmaktan hoşlanan kişilerin öncelik verdiği tatil yerlerinin başında gelmektedir. Hem kıyı yolculuklarında hem de uzun deniz yolculuklarında tercih edilen Ada Yacht Sailing guletleri, ustalar tarafından en işçiliği ile tasarlanmaktadır. Motorlu yelkenli olarak da bilinen guletler, kişilere son derece keyifli deneyimler sunmaktadır. Ada Yacht Sailing ile gulet tekne kiralama yaparak tatilinizde farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Ada Yacht Sailing, kiralık guletler ile misafirlerine unutamayacakları deniz maceraları yaşatmaktadır. Akdeniz ve Ege sularında tatil yapmak isteyen kişilere gulet hizmeti sağlayan Ada Yacht Sailing, konforu ve lüksü bir araya getirerek mavi yolculuk yapmak isteyen kişilere rüya gibi bir tatil yaşatmaktadır.

Gulet Kiralama Fiyatları Nelerdir?

Ada Yacht Sailing neredeyse her bütçeye uygun gulet kiralama yapmaktadır. Guletlerin kiralama fiyatlarını etkileyen birçok faktör bulunmaktadır. Guletin yapım yılı, kaç kişilik olacağı, mürettebat sayısı ve guletin donanımı fiyatları etkileyen en büyük faktördür. Kısacası gulet kiralama fiyatları, guletin özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.