Dolar 32,3709
Euro 35,0353
Altın 2.325,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

En İyi Kumaş Laminasyon

Tekstil sektörünün ham maddesi olan kumaş birçok işlem görerek en son ürün olarak tüketicilerin karşısına çıkmaktadır.

En İyi Kumaş Laminasyon
Aslan Özdemir
20 Haziran 2019 13:35

Tekstil sektörünün ham maddesi olan kumaş birçok işlem görerek en son ürün olarak tüketicilerin karşısına çıkmaktadır. Kumaş laminasyon işlemi yaparak kumaşa standart özelliğinin yanında bir veya birden fazla özellik verilebilir. En son teknoloji ile üretilen kumaşlar farklı alanlarda kullanılarak birçok sektörü etkilemiştir. Hayatımızın bir parçası olan tekstil ürünleri diğer sektör ile birlikte kullanılarak ortak bir paydada buluşmuştur. Laminasyon işlemi gören kumaşlar aldıkları özellikler ile tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Su geçirmez özelliği ile hastalar ve bebekler kullanımda görülürken nefes alma veya sıcak ve soğuktan etkilenmeyerek günlük hayatımızda kullanacağımız ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. Birçok uygulaması mevcut olan laminasyon işleminin en çık tercih edileni iki farklı kumaşı birbirine yapıştırarak yeni ürünlerin ortaya çıkmasıdır.

Hayrettin Kaya

2019’un Kumaş Laminasyon Firmaları

Her alanda kullanımları sayesinde çok talebin olduğu firmalar mevcuttur. Son model makineleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile https://www.teknolamlaminasyon.com.tr/kumas-laminasyon sayfasını ziyaret ederek sizlerde kumaş laminasyon işlemi yaptırabilir ve kaliteli ürünlerden faydalanırsınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.