Dolar 32,5370
Euro 34,9593
Altın 2.456,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

En İyi Defter Markaları Clairefontaine Markasında

Kağıt, defter, bloknot v.b. ürünlerin üretiminde kuruluşu çok eskilere dayanan en ünlü marka, bir Fransız markası olan Clairefontaine markasıdır.

En İyi Defter Markaları Clairefontaine Markasında
6 Aralık 2021 21:17

En İyi Defter Markaları Clairefontaine Markasında

Kağıt, defter, bloknot v.b. ürünlerin üretiminde kuruluşu çok eskilere dayanan en ünlü marka, bir Fransız markası olan Clairefontaine markasıdır. En fazla üretimi defter alanında yapan bu markanın, birçok defter çeşidi mevcuttur. Defter yapımlarında en kaliteli hammaddeden üretilen kağıtlar kullanılmakta olup, defter yapraklarının doku ve yapısından, kalitesi kolayca anlaşılabilir. Kalitesinin yanı sıra modern tasarımları vardır. Çeşitli geometrik desenlerde ve renklerde defter kapakları ile oldukça da şık bir görünüme sahiptir.

Clairefontaine Defter Çeşitleri

Clairefontaine çok çeşitli kullanım alanlarına göre farklı farklı defter çeşitleri üretmektedir. En çok kullanılan çeşitleri arasında yazı yazma defterleri ve çizim defterleri bulunur. Bunların yanı sıra, suluboya ve pastel boya resim defterleri, eskiz defterleri gibi farklı seçenekleri vardır. Modern tasarımları ile farklı defter kapakları göze çarpar. Çeşitli geometrik desenlerden oluşan defter kapakları üzerine işlenen ince detaylar göz kamaştırır ve oldukça zarif bir görünüm ortaya koyar.

Clairefontaine Defter Fiyatları

7 den 70’e her yaştan ve her meslekten insanın ihtiyaç duyduğu defterlere, üstün kağıt kalitesi ve muhteşem görseli ile  https://www.guvensanat.com/clairefontaine sitesini ziyaret ederek ulaşabilir hem kaliteli hem de hesaplı bir alışveriş sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.