Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

En Eğlenceli Hobiler

Sizin için evde ufak bütçeler ayırarak hoş vakit geçirmenizi sağlayacak hobi önerilerini kadin.com aracılığla paylaşıyoruz.

En Eğlenceli Hobiler
Aslan Özdemir
14 Mart 2017 10:12

Sizin için evde ufak bütçeler ayırarak hoş vakit geçirmenizi sağlayacak hobi önerilerini kadin.com aracılığla paylaşıyoruz.

Hayrettin Kaya

En Eğlenceli Hobiler

Evde çok vakit geçirenler veya evde vakit geçirmekten zevk alanlar ama bir yandan da bu vakitlerde değişik hobiler ile ilgilenmek isteyenler için birçok farklı hobi mevcut. En eğlenceli hobiler arasından istediğinizi seçerek evde hem keyifli hem de yaratıcı vakitler geçirebilirsiniz. Ne yapsam diye düşündüğünüzde siz kendinize yapacak bir hobi bulamıyorsanız biz size yardımcı olalım dedik ve birbirinden eğlenceli hobileri sizler için sıraladık. Bu hobilerin bazılarını tek başına yapabilirsiniz. Bazılarını onlar için açılmış kurslara giderek arkadaşlarınızla beraber keyifli sohbetler eşliğinde gerçekleştirebilirsiniz.

Boyama Kitabı Boyamak

Küçükken belki de en sevdiğimiz etkinliklerden beri boyama kitaplarını rengârenk boyamaktı. Büyüdük ve küçükken zevk aldığımız bu etkinliğe hayatımızda daha az yer verir olduk. Tabii ki çocuklar için hazırlanmış boyama kitaplarını alarak boyama yapın demiyoruz. Ancak yetişkinler için hazırlanmış farklı etnik desenlere sahip motifli boyama kitapları ile çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Bu boyama kitaplarını dışarıdan satın alabileceğiniz gibi kendi desenlerinizi de rahatça oluşturabilirsiniz. Hadi bakalım sarılın kalemlere.

Obje Boyama

Evinizde görüntüsünden hoşlanmadığınız veya atmaya kıyamadığını yine de hiçbir yerde kullanamadığınız objeleriniz mutlaka vardır. Şimdi onlardan bir tanesini elinize alın. Bir de en sevdiğiniz renkteki tüp boyalar ve birer fırça. Aklınıza gelebilecek her şeyi objenizin üzerine çizerek renklendirebilirsiniz. Belki bir tarafında çatlak oluşmuş bir tepsinizi süs olarak kullanmak istiyorsunuz. Yapacağınız boyama ile o çatlağı gizleyerek tepsinizi baştan yaratabilirsiniz. Bunun dışında ahşap boyama malzemeleri alarak da farklı ürünler elde edebilirsiniz.

Taş Boyama

Küçük çocuklar sahil kenarlarına gittiklerinde mutlaka eve ellerinde birkaç sahil kenarı taşı ile gelirler. Nedendir bilinmez bu taşları çok severler. Ancak eve gelindiğinde de onların yüzüne bakılmaz. Bu sefer bu taşları siz değerlendirin. Üzerlerini çok değişik şekillerde boyayabilirsiniz. Belki hayvan figürleri oluşturursunuz, belki de çiçekler çizersiniz. Yaptığınız bu taş boyamaların arkasına mıknatıslar yapıştırarak buzdolabı süsü olarak kullanabilirsiniz. Eğer elinizde küçük taşlar varsa bunları boyadıktan sonra kalın bir tel ile onları kolyenizin ucuna takacak şekilde sarabilirsiniz. Yaratıcı olmak hiç de zor değil.

Örgü Örmek

Örgü ile öremeyeceğiniz şey yoktur. Kış için sıcacık kazaklar, yelekler ve bereler örebilirsiniz. Temel birkaç örgü tekniğini öğrendikten sonra internetten araştırarak çok farklı desenler öğrenebilir ve bunları örgülerinizde kullanabilirsiniz. İlla farklı desenler yapmanıza bile gerek yok. Birkaç farklı renk kullanmanız bile ortaya çok değişik şeyler çıkartmanızı sağlayacaktır. Çoğu kişi için zaman kaybı olarak görülen bu uğraş ile aslında gündelik hayatın stresinden rahatça uzaklaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda sizi rahatlatıyor. En sonda ortaya çıkan ürünün kış aylarında sizi sıcacık tutacak olması da cabası.

Yaşama ve Kişisel gelişime dair her şey kadin.com’da.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.