Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Eldiven Yaz Kış Farketmeksizin Kullanılıyor

Yaz ve kış fark etmeksizin aksesuar kullanımı herkes için özel olmaktadır.

Eldiven Yaz Kış Farketmeksizin Kullanılıyor
Aslan Özdemir
31 Mart 2021 10:10

Yaz ve kış fark etmeksizin aksesuar kullanımı herkes için özel olmaktadır. Bu noktada dış giyim için en çok kullanılan aksesuarların başında ise eldiven gelmektedir. Eskiden sadece kış aylarında tercih edilen modeller artık çok daha geniş olmaktadır. Bu sayede her dönem rahatlıkla elleriniz için özel ürünler tercih edebilirsiniz.

Hayrettin Kaya

Kıyafetler ile kolaylıkla kombinlenebilir olması eldivenleri ön plana çıkaran bir detay olmaktadır. Uygun şekilde kullanıldığında oldukça eşsiz bir görünüm elde etmek kolay olmaktadır. Sık kullanılmasının ana nedenleri ise bunlardır. Eldivenlerin kullanımı ve kombinlenmesi her dönem farklı tarzlarda olabilmektedir. Bu nedenle tarzınıza uygun bir seçim yapmak sizler için önemli olacaktır.  Uygun modelleri kullanarak şıklığı kolay sağlayabilirsiniz.

Eldiven Modelleri

Eldivenlerin son dönemlerde kullanımı çoğunlukla tek renk üzerinden olmaktadır. Tek renk eldiven üzerinde bulunan eşsiz tasarımlar ön plana çıkmaktadır. Bu noktada siz de tercih ederken buna benzer bir seçim yapabilirsiniz. Her kıyafetinize uygun olacak bir modeli kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Modelleri incelemek ve satın almak isterseniz https://www.kostebek.com.tr/eldiven sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.