Dolar 32,5663
Euro 34,8912
Altın 2.435,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Eksiz Oluk Seçimi

Eksiz Oluk Seçimi
13 Ekim 2017 15:50

Eksiz Oluk

Çatı olukları pek çok plastikten yapılabiliyor ancak gerçek eksiz oluk bir çok farklı metal çinko bakır oluk metaryellerinden oluşan oluklardır.
Plastik olukların ömürleri çok kısa olduğpundan çatı olukları genel olarak onlardan seçilmezler.Aynı zamanda plastikler eksiz olarak çekilmemekte buda çok büyük sorunlar çıkartmaktadır.
Eksiz oluk şık ve dekoratif yapısıyla yapılarınızın görünümüne ayrı bir görünüm kazandırır.
Avantajları ise soğuk,donolayları,sıcak,vb doğa olaylarından etkilenmez.Eksiz oluk yapıyı en son görünümünü tamamlayan unsurdur.

Eksiz Oluk Çeşitleri

İstenilen renk ve yerinde imal edilmesi pratik ve kolay montaj avantajları sağlar.
Eksiz olması özellikle çinkodan yapıldıysa çinko oluk avantajı su sızdırmazlığı minimum seviyeye indirir böylece bina ve çatı izolasyonları daha sağlıklı ve uzun ömürlü olur.

Eksiz oluk çeşitlerinden oluğun bakır oluk montaj sırasında bina ve çatı köşelerinde kullanılan izolasyon malzemesi ise PU(poliüratan mastik) denilen metal yapıştırıcısı uygulanır.bu mastik uv ışınlarına son derece dayanıklı ve esnek bir malzemedir; böylece uzun ömürlü sızdırmazlık garantisi sağlar.

Bakır oluk seçeneklerinden 100 yıl ileride bile hiç bir şey olmayacak modeller görebilirsiniz.Bu modellerden birini tercih etmek için bu siteye girebilirsini: www.aksaoluk.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.