Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ekmaş İle Mutfaklarda İnovasyon

Ekmaş ürünleri adeta mutfakların olmazsa olmazı haline gelmiştir.

Ekmaş İle Mutfaklarda İnovasyon
Aslan Özdemir
20 Ekim 2022 11:11

Ekmek ve unlu mamullerin imalatında kullanılan mutfak ekipmanlarının imalatını gerçekleştirerek oldukça geniş ürün yelpazesi sunan Ekmaş 1978 yılında kurulmuştur. Ancak kurulduğu günden bu yana sürekli olarak ürünlerini ve kendini geliştirerek büyümeye devam ederken müşterilerinin memnuniyetini en üstte tutmuştur.

Hayrettin Kaya

Lezzet üreten tüm ustalara dayanıklı ve yenilikçi çözümler getirerek prestij ve değer kazandıran Ekmaş ürünleri adeta mutfakların olmazsa olmazı haline gelmiştir. Son yıllarda mutfak sanatlarına duyulan ilgi ve sempatinin artması ile mutfak ekipmanları çok daha büyük önem kazanmıştır. Ekmaş bu ilginin farkında olarak inovatif çözümler sunmaya gayret etmekte ve yeni ürünlerini ustaların hizmetine sunmaktadır.

Kalitenin Ustası Ekmaş

Uluslararası standartlarda ve dayanıklı farklı metal türleri ve mutfak ekipmanlarını üreten Ekmaş gıda üretenlerin ihtiyaçlarına çözüm üretir. Ancak çözüm sadece üretim aşamasında değil üretim sonrasında da araştırma ve geliştirme alanlarında da müşteri desteğine devam eden Ekmaş garantili hizmette çığır açmıştır.

Ürünlerini aynı zamanda dünya pazarına da sunan Ekmaş ülkemizi de başarı ile temsil etmenin gururunu taşıyor. Önce insana ve insan sağlığına sonra da müşterilerine verdiği değerle üretim ve ticaret yapan firma sektöründe faaliyetlerini hep yeniliklerle sürdürüyor. Ekmek ve unlu mamule dair ne varsa tüm üretim ekipmanlarını bulabileceğiniz Ekmaş ürünlerini denemek ve mutfaklarınıza ve üretim tesislerinize lezzet katmak için en doğru adres https://www.ekmas.com.tr/tr/ sayfasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.