Dolar 32,4980
Euro 34,9033
Altın 2.440,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C

Durağan’da Okul Müdüründen 40 Tablet Desteği

Durağan Şehit İbrahim Yiğit İlkokulu müdürü Fatih ÜNAL, 40 tablet desteğinde bulundu.

Durağan’da Okul Müdüründen 40 Tablet Desteği
14 Ocak 2021 11:00

Durağan Şehit İbrahim Yiğit İlkokulu Müdürü Fatih ÜNAL “Uzaktan Eğitime Sen de Destek Ol” kampanyası kapsamında memleketi Karabük’te yasayan işadamı ve bürokrat arkadaşlarına ulaşarak okulunda eğitim gören 40 öğrencisine tablet kazandırdı.

Aileleri ekonomik durumu zorda olan öğrencilerine tablet kazandırmanın gururunu yasayan başarılı okul müdürü Fatih ÜNAL yaptığı açıklamada “Doğduğum, büyüdüğüm topraklardan gelen maddi ve manevi açıdan büyük önem taşıyan destek ile güne uyandım. Çocukluk arkadaşlarım, can dostlarım uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilerimiz için 40 adet tablet yardımında bulundular. Yapılan bu büyük destek sonucunda canlı derse katılım oranımız % 84 iken %100’e ulaşacaktır. Çocuklarımızın geleceği için; eğitime can suyu olmaya devam edeceğiz. Bu güzel çalışmanın gerçekleşmesinde katkısı bulunan okul idareme, öğretmen kadroma, çalışmalarımızda, projelerimizde hep desteği olan İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TOZLU’ ya, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ercan YILDIZ’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim AÇIKGÖZ’e teşekkür ederken hayırsever kardeşlerime bu önemli destek için velilerim ve okulum adına şükranlarımı sunuyor,en içten sevgilerimi gönderiyorum.” dedi.

Durağan'da Okul Müdüründen 40 Tablet Desteği

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.