Dolar 32,5158
Euro 34,6136
Altın 2.489,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Durağan’da Küçük Sanayi Sitesi ve Akbel Çayı Köprüsü Çalışmaları

Sinop’un Durağan ilçesinde yeni sanayi sitesi ve Akbel Çayı köprüsü inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Durağan’da Küçük Sanayi Sitesi ve Akbel Çayı Köprüsü Çalışmaları
11 Mart 2016 17:59

Sinop’un Durağan ilçesinde yeni sanayi sitesi ve Akbel Çayı köprüsü inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Sinop Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçarslan ve DSİ 74. Şube Müdürü Murat Lütfü GÜLDOĞAN ile Akbel çayına yapılması düşünülen köprü ve Küçük Sanayi Sitesi kurulması düşünülen alanda incelemelerde bulunuldu.

İlçe Başkanı Ahmet USTA, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İsa ÇELTİKÇİ ile birlikte mevcut alanda DSİ 74. Şube Müdürü Murat Lütfü GÜLDOĞAN’dan bilgi aldı. İlçe Başkanımı, Kooperatif Başkanı ve Belediyece koordineli bir şekilde çalışmaları devam ediyor. Küçük Sanayi Sitesini esnafları uygun gördüğü ve İlçenin gelişimine katkı sağlayacak bir alana kazandırılacak. Akbel Köyü ile İkiz Göletler bağlantı yolunda Akbel Çayı üzerine yapılmasını düşünülen köprü içinde girişimler sürdürülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.