Dolar 32,5130
Euro 34,8150
Altın 2.425,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Durağan İsmail Bey Camii Şadırvanı Hizmete Açıldı

Tarihi İsmail Bey Camisi’nin şadırvan ve tuvalet sorunu Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce yapılan proje ile çözüldü. Tarihi caminin şadırvanı halkın hizmetine açıldı.

Durağan İsmail Bey Camii Şadırvanı Hizmete Açıldı
5 Ocak 2016 13:28

Tarihi İsmail Bey Camisi’nin şadırvan ve tuvalet sorunu Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce yapılan proje ile çözüldü.

Durağan ilçesinde bulunan tarihi İsmail Bey Camisi’nin şadırvan ve tuvalet sorunu Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce yapılan proje ile çözüldü. Uzun yıllardır vatandaşların rahatsız olduğu önemli bir eksik ortadan kalktı. Durağan Kaymakamı Turan Soğukoluk ve Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan çalışmayı yerinde inceledi. Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan yaptığı açıklamada, “İsmail Bey Camisinin bakıma ihtiyacı olan şadırvan ve bay-bayan tuvaletleri yeniden modern bir şekilde yapılarak Durağanlıların hizmetine sunuldu.

Kılıçaslan: “Seçim öncesinde halkımıza vaatte bulunmuştuk. Bu vaadimizi yerine getirdiğimiz için son derece mutluyuz. Bazı eksikler var onların giderilmesi için çalışmalara devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi bu sorunu çözüme kavuşturduk. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.