Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Durağan Belediyesine Yeni Ekskavatör

Durağan Belediyesine hizmetlerde kullanılmak üzere 1 adet ekskavatör alındı.

Durağan Belediyesine Yeni Ekskavatör
Aslan Özdemir
4 Mart 2016 18:34

Göreve geldiği günden buyana araç filosunda ciddi ölçüde değişiklik yapan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Durağan Belediyesi araç filosuna her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet ekskavatör alındı.

Hayrettin Kaya

“Gücümüze Güç Katıyoruz”

Başkan Ahmet KILIÇASLAN yaptığı değerlendirmede; “Belediyemizin araç filosuna 1 adet Ekskavatör ekledik. Hizmetlerimizin daha hızlı yürütülmesi amacıyla araç filomuzu genişletiyor, bununla birlikte hemşerilerimize uzun yıllar boyunca daha kaliteli ve zamanında hizmetler sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Araç filomuzu zenginleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız halkımızın daha iyi hizmet almasını sağlamaktır. Biz halka hizmeti ilke edindik ve bu yolda emin adımlarla yürüyoruz. Belediyemizin araç parkı filosu büyüdükçe, hizmet hızımız artacak, düşündüklerimizi daha etkin bir şekilde gerçekleştireceğiz. İnsan odaklı hizmet vermenin gayreti içerisinde gelişen ve değişen Durağan için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Yeni iş makinemiz İlçemize hayırlı olsun.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.