Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Dolandırıcıların Yeni Oyununa Dikkat!

Dolandırıcılar 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimini ve ardından alınan kararla, kamuoyuna duyurulan OHAL sürecini fırsat bildi.

Dolandırıcıların  Yeni Oyununa  Dikkat!
23 Temmuz 2016 15:25

Samsun’un Havza ilçesinde Tanju Sönmez’in(54) başına gelen olayda dolandırıcılar,  polis ve asker üniformalarıyla kapıya kadar geldi.
Vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyaran Sönmez, yaşadığı olayı şu sözlerle ifade etti ;

 ‘’Arkadaşlar şu anda yaşamış olduğumuz korkunç durumu sizinle paylaşıp uyarmak istiyorum, lütfen çok dikkatli olalım….

Biraz önce kapımıza iki asker ve bir polis üniformasıyla üç kişi geldi ve olağanüstü durumdan dolayı oğlumu askere alacaklarını acilen onlara teslim etmemi söylediler, kimlik görmek istiyorum dedim kimlik de gösterdiler fakat bu durumun tuhaf olduğunu düşünüp polis yakınımı arayıp teyit etmek istiyorum diyerek acilen 155 i aradım yoğunluktan dolayı ulaşamayınca en yakın karakolu aradım ve konuyu izah ettim sakın çocuğunuzu teslim etmeyin böyle bir uygulama yok biz gelene kadar onları oyalayın dediler.

Polisi aradığımı anlayınca biz daha sonra tekrar gelicez diyerek gittiler.

Meğer organ mafyası asker ve polis kılığında evlere giderek çocuğunuzu almaya çalışıyormuş , böyle bir durumla karşılaşırsanız 155 i veya en yakın karakolu arayın kapınıza gelenler üniformalı bile olsa itibar etmeyiniz.

Bu olayı bir saat önce Türkiş Bloklarında bizzat yaşadım. Yardımlarından dolayı Sevgican Polis Karakoluna teşekkür ediyorum.

Lütfen herkes bu konuda bilinçlensin.’’ Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.