Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Doğum Günü Pastalarında En Klas Çeşitler

Tercihler kişilerin klaslarını ortaya çıkarır. Bu detay her seçim için aynı anlamı taşır.

Doğum Günü Pastalarında En Klas Çeşitler
12 Kasım 2020 08:47

Tercihler kişilerin klaslarını ortaya çıkarır. Bu detay her seçim için aynı anlamı taşır. Sitede özel gün ve davetlere özel tatlı ve tuzlu ürünler sergileniyor. Çok gösterişli olan yaş pasta ve börek ürünleri bir sanatçının eserine benziyor. Doğum günleri, evlenme yıldönümleri, düğünler, çocuk yaş günleri, sevgililer günleri gibi unutulmayan günler için özenle tasarlanmış pasta ve börekler sitede sergileniyor. Taze ve leziz olan bu lezzetler İstanbul geneline aynı gün servis ediliyor. Doğum günü pastası satın almak için pastane aramaya son veren sitede yüzlerce pasta seçeneği sunuluyor. Her biri birbirinden güzel ve dekoratif olan bu ürünler özel bir günü çok daha unutulmaz bir hale dönüştürüyor.

Çiftlere Özel Pastalar

Çiftler arasındaki ilişkileri kuvvetli hale getiren en önemli detay özel günleri unutmamaktır. Sitede çiftler arasındaki özel günler için de pastalar, tatlılar, börekler ve baklavalar bulunuyor. Sevgili pasta modelleri bu günlere başkalık ekliyor. Sitede dilediğiniz tarza sahip olan yaş pastaları bulabilir, sipariş vererek satın alabilirsiniz. Muhteşem görünümlü yaş pastalar arasından arzu ettiğiniz pastayı seçebilirsiniz.

Çocuklara Özel Yaş Pastalar

Çocuklarla ilgili olan özel günlerin anlamı çok daha farklıdır. Bu günler gelecek yıllara bir anı olarak kalır. Sitede bulunan arabalı pasta modelleri ile bu günlere çok daha özel bir hava katabilirsiniz. Siteye dilediğiniz pastayı sipariş vererek aynı gün içinde size ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.