Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Dj Yalçın Erdilek Kariyer Basamaklarını Çıkıyor

Müzik hayatına 2011 yılında başlayan Yalçın Erdilek, kariyer basamaklarını adım adım çıkıyor.

Dj Yalçın Erdilek Kariyer Basamaklarını Çıkıyor
Hayrettin Kaya
1 Şubat 2023 00:27

Müzik hayatına 2011 yılında başlayan Yalçın Erdilek, kariyer basamaklarını adım adım çıkıyor.

Aslan Özdemir

200’den fazla çalışmaya imza attığını vurgulayan Dj Yalçın Erdilek kendisi yakkında verdiği bilgide kaliteye önem verdiğini belirtti.

Erdilek kendisi hakkında şunları söyledi:

“Ben 1980 Denizli doğumluyum. DJ Müzik Producsion yapımsıyım. Müzik hayatına 2011 yılında girdim ve ismimin duyalması 2017 yılında başladı. O yıllarda yapmış olduğum bir remix sosyal medyada ve dijital platformlarda bir ay içinde 8 milyondan fazla dinleyiciye ulaştı. Bu başarım beni müzik hayatına daha çok bağladı.”

Dj Yalçın Erdilek Kariyer Basamaklarını Çıkıyor

 

Yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Dj Yalçın Erdilek sözlerine şunları ekledi:

“Şuana kadar ikiyüzden fazla elecktro, dance müzik yapımına ve bir çok projeye imza attım. Dijital platformlarda takipçilerim bu projelerime önem veriyor. Bende daha iyi ve kaliteli çalışmalar yapmak için daha fazla çalışıyorum. Müziklerimi tüm sosyal medya hesaplarından da yayınlayarak sizlere duyuruyorum. Beni Google, Instagram, Youtube, Twitter, Facebook platformlarında “DJ Yalçın Erdilek” şeklinde sorgulayarak takip edebilirsiniz. Ve son olarak şunu söylemek istiyorum ki, “Müzik En Evrensel Dildir”. Sizlerin desteklerini bekliyorum.”

www.djyalcinerdilek.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.