Didim’de Merhume Gülşah Durbay Anısına Lokma Hayrı Düzenlendi
Didim’de merhume Gülşah Durbay anısına düzenlenen lokma hayrında vatandaşlar bir araya geldi, dualar edildi.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinin ilk kadın belediye başkanı merhume Gülşah Durbay, Didim’de düzenlenen lokma hayrı programı ile anıldı. Anma etkinliğinde, Durbay’ın hatırası dualar eşliğinde saygıyla yad edildi.
Didim Halkından Yoğun Katılım
Didim Belediyesi tarafından Cumartesi Pazarı’nda düzenlenen lokma hayrına, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda, toplumsal yaşamda önemli katkılar sunmuş olan merhume Gülşah Durbay’ın hizmetleri anımsatılarak kendisine rahmet dilekleri iletildi.
Başkan Gençay’dan Taziye Mesajı
Anma programına ilişkin açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Durbay’ı saygı ve minnetle andıklarını belirtti. Gençay, “Merhume Gülşah Durbay’ı rahmetle anıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: BYZHA