Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Dekoratif Ayna İle Şıklığınızı Yansıtın

Güzelliğin yansımasını sağlayan dekoratif ayna modelleri ile mekana şıklık ve derinlik katabilirsiniz.

Dekoratif Ayna İle Şıklığınızı Yansıtın
Aslan Özdemir
2 Ekim 2020 15:46

Güzelliğin yansımasını sağlayan dekoratif ayna modelleri ile mekana şıklık ve derinlik katabilirsiniz. Dekorasyona çokça önem verilen günümüzde en temek dekorlardan biri aynalardır. Dar mekanların geniş görünmesini sağlaması ile çokça tercih ediliyor. Ayrıca her an her yerde ulaşılabilir ayna olması oldukça kullanışlıdır. Bu nedenle aynanın hayatımızdaki yeri daha da artmıştır.

Hayrettin Kaya

Dekor için kullanılan aynalar 2 temel gruba ayrılabilir. Bunlardan ilki gerçekten camdan yapılan aynalardır. Ağır ve kırılabilir yapıda olsa da gerçek bir ayna deneyimi yaşatır. Diğer seçenek ise pleksi aynalardır. Dekoratif ayna denilince genellikle bunlar tercih edilir. Sert plastikte yapılan ince, hafif ve kırılmayan ürünlerdir. Dolayısıyla fiyatları daha caziptir. Yapışkanlı olması ile herkes tarafından her yüzeye kolaylıkla uygulanabilir.

Her gün sabah işe giderken baktığınız aynayı gerçek aynalardan seçmek size gerçek bir deneyim yaşatır. Eğer duvarlarda dekorasyon için kullanacaksanız da pleksi aynalardan seçebilirsiniz. Bu aynalar düz bir görüntü vermediği için bakmak için pek kullanışlı değildir. Ancak gerçek ayna gibi net ve parlak bir görüntü verdiği için mekanlara aydınlık ve derinlik katar.

Çerçeveli Aynalar

Dekoratif ayna denilince akla gelen diğer seçenekler çerçeveli aynalardır. İstenen dekor çeşitli modellerdeki çerçeve sayesinde katılır. Ahşap çerçeveler en çok kullanılan modellerdir. Günümüzde koridor, yatak odası, salon ve hatta mutfak gibi pek çok yerde bu aynalara yer verilmektedir.

Siz de tüm dekoratif ayna modelleri için https://www.madamecoco.com/aynalar/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.