Dolar 32,5392
Euro 34,7953
Altın 2.437,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Darphin Ürünlerinde Ulaşılabilir Fiyatlar

Darphin Markası bitkilerin en aktif kısımlarını kullanarak formüle ep ürün içeriklerine eklemektedir.

Darphin Ürünlerinde Ulaşılabilir Fiyatlar
30 Eylül 2020 11:00

Darphin Markası bitkilerin en aktif kısımlarını kullanarak formüle ep ürün içeriklerine eklemektedir. Darphin Markası ürünlerinin formüllerinin sırrı bitkilerin en saf içeriklerini, özünü alarak özenle ve taze bir şekilde ürünlerine katmasındadır. Ürünün ambalajlanmasından paketlenmesine kadar el değmeden direk kullanıcının kullanımına hazır hale getiriyor. Kullanıldığında cildi derinlemesine nüfuz eden dokusu ve muhteşem taze hissettiren kokusuyla günlük bakım rutinlerinin en vazgeçilmezi olan ürünler yaratır. Laboratuarlarda test edilen içerikler ürün tasarımlarında yer alır. Vücudun ihtiyacı olan etkenleri bitki özlerinden sağlayarak  cilde nüfuz etmesini sağlar.

Darphin Markası  Ürünleri 

Fransız kadınları ve dönemlerin kraliçelerinin cilt bakımlarını botanik içeriklerden ve bitki esanslarından alınan yağlarla yaptıkları biliniyor. Fransa’nın kraliçelerinden Marie Antoinette cildi için portakal çiçeği kullandığı biliniyor. Portakal çiçeğinin aydınlatıcı etkisi olduğu için geçmişten beri kullanılmaktadır. En saf ve konsantre bitki özlerinden cildin doğal güzelliğini bozmadan ortaya çıkaran formüller geliştiren Darphin markası içerdiği bileşenlerle cildi tek başına besleyip sağlıklı bir görünüm kazandırmaya hedefler. En kaliteli ürünleri ve Darphin markası ürünlerini güvenle tereddüt etmeden https://www.kozmela.com/darphin sitesinden satın alabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.