Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Cumhur Öztürk Lösemiler için TMVFL Milli Karmasında

22-23 Aralık tarihlerinde TMVFL tarafından İzmir Foça ve Menemen’de lösemili çocuklar yararına düzenlenen maçlarda Ayancıklı Cumhur ÖZTÜRK’te görev aldı.

Cumhur Öztürk Lösemiler için TMVFL Milli Karmasında
Aslan Özdemir
26 Aralık 2018 19:21

22-23 Aralık tarihlerinde TMVFL tarafından İzmir Foça ve Menemen’de lösemili çocuklar yararına düzenlenen maçlarda Ayancıklı Cumhur ÖZTÜRK de görev aldı.

Hayrettin Kaya

50 takımın katılımıyla devam eden ligden seçme oyunculardan kurulu bir milli takım futbolcularından  biride ilçemiz Ayancık Veteranlar futbol takımımızın kaptanlarından Cumhur Öztürk sahaya indi. Kendisinin milli karmaya çağrılması ilçemiz adına bizlere gurur verdi.

Cumhur ÖZTÜRK;” Bu yapılan Sosyal sorumluluk etkinliklerinde ve özellikle lösemili çocuklarımız için yapılan bu etkinlikte görev almaktan büyük mutluluk ve gurur duydum” dedi.

TMVFL MİLLİ KARMASI MENEMEN VE FOÇA’DA LÖSEMİYE DİKKAT İÇİN SAHAYA ÇIKTI

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL)Federasyonu Milli Karması  “Lösemiye Dikkat” çekmek için Menemen ve Foça Masterler takımları ile birer karşılaşma yaptı. Milli Karma proje kapsamında 22 Aralık 2018 Cumartesi günü Saat 15.30’da Foça Bağarası 80.Yıl sahasında Foça Belediyespor Masterler takımı ile oynadığı ilk maçı 2-0 kazanıldı.

23 Aralık 2018 Pazar Günü Saat 14.00’te Menemen Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı da aynı skorla 2-0 kazandı.

Marmara Kırmızı ve Beyaz, Doğu, Orta ve Batı Karadeniz  ve Ege olmak üzere 6 bölgede 50 takımın katılımıyla devam eden  ligin seçme oyuncularından oluşturulan TMVFL Milli Karması’nın Teknik Direktörlüğü’nü bu maçlarla birlikte Egeli Spor Adamı Şerafettin Camcı  üstlendi.

TMVFL Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu  Türkiye’de 40 yaş üzeri  master ve veteran futbolcuların sahalara liglerle geri dönmesini sağlamanın yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını söyledi. Türkan KARABAŞ

Cumhur Öztürk Lösemiler için TMVFL Milli Karmasında  Cumhur Öztürk Lösemiler için TMVFL Milli Karmasında Cumhur Öztürk Lösemiler için TMVFL Milli Karmasında Cumhur Öztürk Lösemiler için TMVFL Milli Karmasında

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.