Dolar 32,5527
Euro 34,9375
Altın 2.444,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Clicks’us’a Güvenin, Gerisini Merak Etmeyin

Clicks’us, bir sosyal medya ajansı olarak işletmelerin sosyal hesaplarının ve web sitelerinin dijital dünyada kaybolup gitmesine izin vermiyor

Clicks’us’a Güvenin, Gerisini Merak Etmeyin
5 Aralık 2020 17:32

Clicks’us, bir sosyal medya ajansı olarak işletmelerin sosyal hesaplarının ve web sitelerinin dijital dünyada kaybolup gitmesine izin vermiyor. Profesyonel bir hizmetle danışanlarının hesaplarını arama motorlarında üst sıralara çekmeyi, organik ziyaretçi trafiğini yükseltmeyi, takipçi sayısını artırmayı başarıyor.

Sosyal Medya Ajansı Ne İş Yapar?

Dijital dünya büyüyüp geliştikçe işletmelerin kendi kendilerine bu dünyada yol alması da zorlaşıyor. Herkes bu alanda uzman olmak zorunda değil ama uzman olmadan ya da bir uzmandan yardım almadan dijital varlıkları yönetmek de pek mümkün değil. Clicks’us müşterilerinin dijital varlıklarını doğru yönetebilmesi için profesyonel destek sunar.

Hangi Hizmetler Veriliyor?

İşletmeler dijital dünyada nelere ihtiyaçları olduğunu bilmese dahi Clicks’us ile çalışmaya başladıklarında ilk olarak ihtiyaçlar tespit ediliyor. Sonra da bir plan dahilinde adım adım eksiklikler gideriliyor.

Sunulan hizmetlerden en önemlilerinden biri SEO çalışmaları yapılarak aramalarda ulaşımı sağlayacak anahtar kelimelerin kullanılmasıdır. Böylece arama motorlarında hızla yükseliş sağlanıyor. Ziyaretçi sayısı da hızla artıyor.

Sosyal medya hesaplarının işin özelliğine uygun kitlelere ulaşması sağlanır. Bu kitlelere ulaşıldıkça markanın tanınırlığı artar ve daha etkin hale gelir.

Markanın Google reklamlarında yer alması sağlanır. Ancak bu işlemler rastgele yapılmaz. Markanın ulaşması gereken yaş, cinsiyet, eğitim seviyesi gibi kriterlere uygun kullanıcılara ulaşım sağlanır.

Web siteleri yenilenerek temsil kabiliyeti olan, kullanıcıların rahatlıkla kullanabilecekleri, tekrar tekrar gelmek isteyecekleri adresler oluşturulur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.