Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

CHP’li Sinoplu Kadınlardan Meclis Önünde “Nükleer” Eylemi

Kentlerinde nükleer santral istemeyen, her fırsatta ve zamanda Sinop’a santral istemediklerini haykıran Sinoplular bu kez Meclis önünde akşam karanlığında eylem yaptılar.

CHP’li Sinoplu Kadınlardan Meclis Önünde “Nükleer” Eylemi
Aslan Özdemir
15 Şubat 2016 19:06

Kentlerinde nükleer santral istemeyen, her fırsatta ve zamanda Sinop’a santral istemediklerini haykıran Sinoplular bu kez Meclis önünde akşam karanlığında eylem yaptılar.
CHP Sinop Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Karadeniz ile birlikte CHP Sinop Kadın Kolları TBMM önünde “Sinop Nükleer Santral İstemiyor” eylemi yaptı.

Hayrettin Kaya

CHP Sinop Kadın Kolları İl Başkanı Canan Atabek başkanlığındaki heyette Nurcihan Özay, Serpil Kuruoğlu, Nuray Çobanoğlu, Nuray Ay, Fikret Ermiş, Ayşegül Balcı, Firdevs Altıkulaç, Sema Demirci, Sevgi Günaydın, Saadet Gümüş, Şenay Sezer (CHP Boyabat Kadın Kolları Başkanı),Nilgün Şehitoğlu, Hüveyda Şişek ve Fatma Olgunsoy yer aldı. CHP Sinop Milletvekili ve Çevre Komisyonu Barış Karadeniz’i TBMM’deki makamında ziyaret eden Sinoplu kadınlar daha sonra Karadeniz ile birlikte akşam yemeğinde bir araya geldiler. Yemeğin ardından Meclis Dikmen kapısı önünde Milletvekili Karadeniz ile birlikte “Sinop Nükleer İstemiyor” yazılı dövizler açarak eylem yapan Sinoplu kadınlar Sinop halkının tepkisini bir kez daha dile getirdiler.

Barış Karadeniz de, “Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarımız TBMM önünde bir kez daha Sinop halkının nükleer santrali istemediğini haykırdı. Nükleere inat yaşasın hayat diyen kadınlarımızın, Sinopluların, gelecek kuşaklarımızın her platformda sesi olacağız” diye konuştu. ​

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.