Dolar 32,5258
Euro 34,7471
Altın 2.490,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Cengiz Tokmak "Aday Değilim" Dedi

Cengiz Tokmak AK Parti Aylık İl Danışma meclisi toplantısında aday olmadığını açıkladı.

Cengiz Tokmak "Aday Değilim" Dedi
21 Ekim 2013 19:20

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, partisinin aylık İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada "Hiçbir yerde adaylık düşünmüyorum" dedi.

Sinop Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen toplantıya TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Hamza İnce, eski belediye başkanı Zeki Yılmazer ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının basına açık olan kısmında konuşan AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak parti içi birlik ve beraberliğe değindi. AK Parti ailesinin birlik ve beraberlik içerisinde teşkilatlarla yerel seçimlere gideceğini ifade eden Tokmak; "Ben bir il başkanı olarak hiçbir yere adaylık düşünmüyorum. Benim görevim teşkilatlarımızla birlikte bu seçimi yönetmek. Teşkilatlarımızın büyükleri kime ne görev verirse ona göre hareket etmeliyiz. 2002 yılında Türkiye’nin AK Parti ile yakaladığı şansı ilimizde de çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bunun için de teşkilatlar olarak bizim üzerimize düşen, varsa ufak tefek kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakarak bir olmak beraber olmaktır. Biz size güveniyoruz, inanıyoruz. Bayram süresi içerisinde Sayın milletvekilimizle birlikte il genelinde ve ilçelerimizde birçoğunuzla görüşme fırsatımız oldu. Biz en doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Sizin de bu konuda bizlere yardımcı olacağınıza inanıyoruz” dedi.

Cengiz Tokmak "Aday Değilim" Dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.