Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Cem Yılmaz’dan Son Dakika Evlilik Açıklaması! Yoksa Cem Yılmaz Evleniyor mu?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, evlilik hakkında son dakika bir açıklama yaptı. Son zamanlarda magazin dünyasında çok konuşulan Cem Yılmaz’ın ünlü manken ile evlilik hakkındaki açıklaması bomba etkisi yarattı.

Cem Yılmaz’dan Son Dakika Evlilik Açıklaması! Yoksa Cem Yılmaz Evleniyor mu?
Aslan Özdemir
19 Şubat 2016 00:15

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, evlilik hakkında son dakika bir açıklama yaptı. Son zamanlarda magazin dünyasında çok konuşulan Cem Yılmaz’ın ünlü manken ile evlilik hakkındaki açıklaması bomba etkisi yarattı.

Hayrettin Kaya

Manken-oyuncu Ahu Yağtu ile evliliğinden Kemal adında bir oğlu olan Cem Yılmaz, evlilik sorusuna “Sütten ağzım yandı” şeklinde yanıt verdi.

Cem Yılmaz’a hayatının sorusunu, yakın dostu Mazhar Alanson sordu! Alanson, Zorlu PSM’deki ‘Mazharolmak’ isimli gösterisine giden ünlü komedyene “Sevgilin var herhalde, eee evlilik ne zaman?” diye sordu.

Cem Yılmaz ise şu yanıtı verdi: “Abi ben o işi bir kere yaptım. Sütten ağzım yandı, bir daha da o topa girmem!” (GÜNAYDIN-YÜKSEL YAVUZ)

Son zamanların en konuşulan önemli isimlerinden birisi olan Cem Yılmaz ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Yüksel Aksunun yeni filmi iftarlık gazozdan ilk fragman ve aifş yayınlandığı ortaya çıktı. 1970’li yıllarda Ege de geçecek olan filmin başrolünde ünlü başarılı komedyen Cem Yılmaz yer alıyor işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında.

2015 yılının sonlarına doğru Ali Baba ve 7 Cüceler filmi ile sinema salonlarındaki yerini alan ünlü komedyen Cem Yılmaz, 2016 yılının ilk sinema filmi olan ’İftarlık Gazoz’ filmiyle yine izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yüksel Aksu’nun yönetmeni olduğu İftarlık Gazoz filmi ne zaman yayınlanacak?, İftarlık Gazoz’un oyuncuları arasında kimler var?

70’li yılların Türkiye’sinde barış ve huzur dolu Ege kasabalarından birinde ailesiyle birlikte yaşayan Adem ile Gazozcu Cibar Kemal Usta’nın arasındaki arkadaşlığı konu alan İftarlık Gazoz filminde, Anadolu insanının yaşadığı sevinçler, üzüntüler ve o günlerde yaşanan zorluklar konu ediliyor. Kadim bir Anadolu hikayesinin anlatıldığı filmde kullanılan Ege Şivesi ise filmi izleyenlere oldukça keyifli dakikalar yaşatacak.

İFTARLIK GAZOZ OYUNCULARI

Başrollerinde Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar’ın rol aldığı filmin diğer oyuncuları arasında; Ümmü Pütgül, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar ve Macit Koper yer alıyor.

’’Her şey bir niyetle başlar’’ temasının işlendiği İftarlık Gazoz filmi 29 Ocak 2016 tarihinde vizyonda olacak. İftarlık Gazoz fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

İFTARLIK GAZOZ FRAGMANI

Yüksel Aksu’nun yönettiği Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar’ın başrolünde oynadığı İftarlık Gazoz fragmanı karşınızda!

Kaynak:Hurriyet.com.tr

Yüksel Aksu’nun yeni filmi ’İftarlık Gazoz’da başrol oynayanCem Yılmaz, gazoz satıcısı Cibar Kemal olarak hayranlarının karşısına çıkacak

Son filmi ‘Ali Baba veYedi Cüceler’ şu sıralar sinemalarda gösterimde olan usta komedyen, 29 Ocaktarihinde ünlü yönetmen Yüksel Aksu’nun yeni filmi ‘İftarlık Gazoz’da bir kezdaha hayranlarının karşısına çıkacak.

Yılmaz, 80 öncesidönemde Anadolu kültürünün dayanışma duygusunu, iftar sofralarını ve Egeinsanının sıcaklığını merkezine oturtan filmde başrol oyuncusu olarak kamerakarşısına geçti.

Ünlü komedyen filmde gazoz satıcısını canlandırdı. ‘İftarlıkGazoz’ filmi, Muzaffer Yıldırım ve Elif Dağdeviren’in ortak yapımcılığındaçekildi.

Cem Yılmaz (d. 23 Nisan 1973, İstanbul), Türk komedyen,oyuncu, müzisyen, karikatürist, dublör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Sivaslıdır.İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler KazımKarabekir Ortaokulu’nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm MeslekLisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.[1]

Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversiteyıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisinidergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. SonrasındaBeşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediğigösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000’denfazla kez sahneye çıktı.

1998’de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinemasektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasınagirmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların dabulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarakçalıştı.[2]

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahnegösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand upgösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ileözel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversiteziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.[3]

Son zamanların en konuşulan önemli isimlerinden birisi olan Cem Yılmaz ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. 10 milyon takipçisi ile en popüler kişilerden birisi olan Ünlü şovmen Cem Yılmaz yılbaşı temizliği başladığı öğrenildi bu çok önemli gelişmeler sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Bu zamana kadar yapmış olduğu paylaşımları silmekte olan yılmazın bu davranışı kendine yeni bir safya açıyor işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında.

10 milyon takipçisi bulunan Cem Yılmaz, tüm paylaşımlarını silerek yılın son günlerinde değişimin ilk adımını attı.
Twitter’ı ilk kullanmaya başladığı dönemlerde mesajlarını yayımlar yayımlanmaz silen ve bu yüzden takipçilerinin tepkisini çeken Yılmaz, daha sonra mesajlarına bir süre dokunmamıştı.
2016’ya girmeye sayılı günler kala oyuncunun tüm mesajlarını silmesi ’Kendine yeni bir sayfa açıyor’ yorumuna neden oldu.

Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarındaPanasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyükmarkaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza attı.Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarınınkitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekti.[4]

“Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”[5],“4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”[6] ve “Brussels UluslararasıBağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”[7] gibi ödüllerin de dahilolduğu çeşitli ödüllere layık görüldü.

2014’te StandartCY adlı gösterisiyle son baharda Amerikaturnesine çıkmıştır. Son filmi Ali baba ve 7 cüceler 13 kasım 2015’te vizyonagirmiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.