Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Cartier Ballon Bleu Koleksiyonlarında Neler Var

Yüksek saatçilik ve mücevher sanatın da dünyanın en ünlü markalarından biri olan cartier balon bleu koleksiyonu 2007’de üretim yapmaya başlamıştır.

Cartier Ballon Bleu Koleksiyonlarında Neler Var
28 Kasım 2022 20:33

Yüksek saatçilik ve mücevher sanatın da dünyanın en ünlü markalarından biri olan cartier balon bleu koleksiyonu 2007’de üretim yapmaya başlamıştır. Çember şeklinde kasası olan bu özel saatlerin en belirgin özelliği ise mavi safirli veya spinelli kurma tepesi tasarımı olarak bilinir. Quartz ya da mekanik mekanizmaları olan cartier  ballon bleu modellerinde kasa kısmında elmas süslemeler mevcuttur.

Koleksiyonlarında yer alan saatlerde genel olarak gül rengi altın ya da paslanmaz çelik beyaz altın kasa gibi seçenekleri yer alır. Bu koleksiyonunda farklı işlevsel özellikler ile süslenmiş farklı ebatlarda kadın ve erkek saat modelleri vardır. Koleksiyonun en değerli örneklerinde kasa beyaz altın ile kaplıdır ve saat pırlantalar ile süslenmiştir.

Lüks Cartier Ballon Bleu Koleksiyon Örnekleri

Mücevher saat statüsüne giren cartier saatlerinden bazıları dünyanın en değerli saatleri arasında yerini almıştır. Cartier ballon bleu koleksiyonunda da çok üst düzeyde mücevher saat örnekleri yer alır. Baget kesilmiş toplam 1640 elmas ile süslü beyaz altın kasalı modeldeki değerli taşların ağırlığı 12,64 karat olarak süslenmiştir. Tourbillon modeli de yüksek saatçilikte tepe noktasını gösteren modellerden bir tanesidir.

Altından imal edilen ballon bleu modellerinde moonphase modeli de yüksek değerde olan modeller arasında satışa sunulur. Cartier balon bleu koleksiyonunda göz alıcı ve çok değerli saat modellerini bulabilir yüksek saatçilik örneklerini https://www.entropia.club/tr/ballon-bleu-de-cartier-kadin/  deneyimleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.