Dolar 32,5336
Euro 34,8856
Altın 2.488,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Çağrı Temper Cam Büyümeye Devam Ediyor

Ürettiği her ürün için öncelikle Emniyet ve Güvenlik diyerek yola çıkan Çağrı Temper Cam yetkileri personelleri ile birlikte moral yemeğinde buluştular.

Çağrı Temper Cam Büyümeye Devam Ediyor
19 Aralık 2017 23:06

Samsun’un en büyük girişimcileri arasında yer alarak kurulduğu günden bugüne hızlı ve sağlam bir şekilde büyümeye devam eden Çağrı Temper Cam San İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile bir araya gelerek moral depoladılar. Şirket yetkilileri tarafından imalatı sağlanan, yurt içi ve yurt dışı olarak imal ettikleri Düz cam, Isı yalıtımlı ve Kaplamalı çift cam, Löw’e cam, Lamine cam, Temperli cam ve cam işleme, Ayna, Rodaj, Bizote, Kumlama, Delik, Düz ve Şekilli kesim gibi birçok farklı üretimi ile hızla büyümeye devam ediyor.

Ürettiği her ürün için öncelikle Emniyet ve Güvenlik diyerek yola çıkan şirket yetkileri personelleri ile birlikte moral yemeğinde buluştular. Şirket Kurucuları olan Enis KOÇALİ, Yusuf DEMİRCAN, Ali AKMAN ve Şaban KAYA tüm çalışanları ile birlikte katıldığı yemekte gece gündüz demeden firmanın gelişiminde katkısı olan personeline özel sürprizler yaptı. Çağrı Temper Cam San İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. içinde yer alan emek ve gayretleri ile büyük bir ailenin oluşumuna katkıda bulunan tüm personel oldukça eğlenceli dakikalar geçirdi.

Çağrı Temper Cam Büyümeye Devam Ediyor

Çağrı Temper Cam San İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. Nasıl Büyüdü?

Şirkette çalışan tüm personelinin ne kadar değerli olduğu konusunda açıklamalarda bulunan Şirket Patronları, her bir personelinin özverili çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkürlerini sundular. Müzikler eşliğinde harika bir akşam geçiren ve moral depolayan personeli ile gelecekte yapılması planlanan faaliyetler konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Son derece eğlenceli ve verimli olarak geçen akşamın ardından şirket içinde her bir çalışanı ile büyük bir ailenin oluşumunun yer aldığı gösterildi.

Karadeniz bölgesinde yer alan Sakarya’dan Artvin’e kadar tüm bölgede Çağrı Temper Cam San İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. imalatı ile güvenli ve hızlı hizmetlerin anında ulaşımı sağlanmaktadır. Cam konusunda yapılan ve son teknoloji ile üretilen sağlam ve güvenli tüm cam ürünleri ile hızlı bir büyüme içinde yer alan firmanın tüm ülkeye yapacağı dağıtımlar için çok beklemeyeceğiz gibi görünüyor. Ortak kuruluş ile piyasalarda yerini alan ve birçok büyük firma ile günümüzde baş edecek seviyeye gelen Çağrı Temper Cam Sanayi, gelişimindeki en büyük çalışmanın ise çalışanları ile büyük bir aile oluşturmak olduğunu bir kere daha göstermiş oldu.

Renkli görüntüler ile devam eden neşeli ve eğlenceli akşam yemeğinde yapılan en önemli vurgu ise Ailenin giderek büyüyeceği ve yeni alanlarda, yeni yapılan çalışmalar ile Firmanın çok büyük bir aile olacağının vurgulanması idi.

Çağrı Temper Cam Büyümeye Devam Ediyor

Çağrı Temper Cam San İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. İletişim Adresi 

CagriTemper Cam San Tic Ltd Sti
Kirazlik Mah. 1504. Sok. No:30 Tekkeköy

Telefon : (0362) 270 5073

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.