Dolar 32,5769
Euro 35,0003
Altın 2.428,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Büzgülü Elbise Tasarımları

Büzgülü elbise, son yılların en çok tercih edilen elbise kategorileri içerisindedir.

Büzgülü Elbise Tasarımları
27 Ocak 2022 10:44

Büzgülü elbise, son yılların en çok tercih edilen elbise kategorileri içerisindedir. Elbiselerde şıklık kadar rahatlık ta önem taşıyan unsurların başında gelir. Büzgülü elbise denildiği zaman akla ilk gelen kol ve beden kısmındaki büzgülerdir. Karpuz kol kesiminde olan elbiselerde büzgü kullanımı son derece şık duracaktır. Elbiselerin farklı tasarımlarda olması giyen kişinin zevkine göre değişir.

Klasik ya da dinamik spor çizgilere sahip olan elbiseler, farklı kesimler tarafından tercih edilir. Yaz aylarında bu sene en çok büzgülü elbiseler moda olacak gibi görünmektedir. Kloş etekler, büzgülü beden tasarımları, elbiseye oldukça hareket katan unsurlardır. Özellikle, genç hanımların ilgi gösterdikleri büzgülü elbise tasarımları, farklı yaş gruplarına göre de değişik modellerde tasarlanır. Eteklerde, omuz ya da yakalarda da büzgülü tasarımlar öne çıkar.

Gömlek Elbiselerin Rahatlığı

Gömlek elbise, giyen kişiye farklı ve bir hava katan kıyafetlerdir. Spor gibi görünmekle beraber, iş yaşamında da gömlek elbiseleri görmek söz konusudur. Gömlek elbise kategorisinde yer alan kıyafetler, uzun etek boyları ve bol kesimleri ile öne çıkar. Yukarıdan aşağıya düğmeli olan bu modeller, ister erkek yakalı isterse de yakasız olarak dizayn edilir. Gömlek elbiselerin etek boyları da farklılıklar gösterir. Uzun olabildiği gibi midi ya da mini boylarda da olabilir.

Gömlek tarzında olan bu kıyafetleri farklı takı ve aksesuarla zenginleştirmek söz konusudur. Belde kemer kullanımı ile son derece şık duracak tasarımlar yaratılabilir. Gömlek elbise kategorisinde düz ya da çizgili kumaş tasarımları en çok tercih edilen modellerdir. Giyen kişiye cool bir hava veren bu modeller, iş yaşamında da sıklıkla kullanılmaktadır. İş yaşamında tercih edilme sebeplerinden bir diğeri de bol olmasından ötürü sunduğu rahatlıktır.

Yaz Ayları İçin Önerilen Gömlek Elbiseler

Yaz ayları denildiği zaman akla ilk gelen, elbiselerdir. Renkli olarak tasarlanan emprime, saten, viskon hatta basma kumaşların kullanımı, giyen kişiye hareket ve canlılık katar. Sıcak mevsimler için önerilen, bol ve rahat kıyafetlerdir. Vücuda oturmayan, hareket rahatlığı sunan kıyafetler her zaman tercih sebebidir. Büzgülü elbiseler de yaz aylarına uygun sıcak renk tonlarında tasarlanan kıyafetlerdir. Elbise kullanımı günlük yaşamın her alanında söz konusudur. Abiye olarak ta özel gün ve gecelerde tercih edilebilir.

Saten ya da kadife kumaşlardan yapılan büzgülü elbiseler, gece elbisesi olarak ta öne çıkan modellerdir. Gömlek elbiselerin ince kumaş yapısı ile yaz aylarında da tercih edilmesini sağlar. V yakalı olan kemerli gömlek elbiseler, yaza damgasını vuran tasarımlardır.

Göz Alıcı Büzgülü Elbiseler

Büzgülü elbiselerde göz alıcı modelleri bazı kıyafet sitelerinde görmek söz konusudur. Online alışveriş yapılacak bu siteler içerisinde https://www.beyyoglu.com/kadin-elbise/ ilk sıralarda yer alır. Sitenin gömlek elbise modelleri ve rahat kesimleri ile kaliteli tekstil kullanımı söz konusudur.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.