Büyükşehir’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Sergi Etkinliği
Büyükşehir’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel sergi etkinliği ile kadınların gücünü ve sanatını kutlayın.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle, “Kadın: Portreler ve Anlatılar” başlıklı fotoğraf sergisi gerçekleştirdi. Sergi, yaşamın farklı alanlarında iz bırakan kadınların hikayelerini ve güçlü duruşlarını yansıtmayı amaçlamaktadır.
Sergi ve Açılış Konuşmaları
Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı ile Cumhuriyet Meydanı Açık Hava Sergi Alanı’nda düzenlenen sergide, 20 farklı fotoğraf yer aldı. Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Başkanı İsmail Oskay, serginin açılışında yaptığı konuşmada, kadınların her halinin güçlü olduğunu ve emekleriyle önemli noktalar elde ettiklerini vurguladı. Ayrıca, Türk kadınının gücünün sergi sırasında bir kez daha gözler önüne serildiğini belirtti.
Serginin Ziyaret Tarihleri ve Yerleri
Sergi, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda 13 Mart tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Cumhuriyet Meydanı Açık Hava Sergi Alanı’nda ise sergi 1 Mayıs tarihine dek ziyaretlere açık olacak.
Kaynak: BYZHA