Dolar 32,3802
Euro 34,7505
Altın 2.409,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 15°C

Büyükçekmece Villa Projeleri ile Lüks Yaşamın Kapılarını Aralayın

Akyapı tarafından hayata geçirilen ve çok sayıda özelliği ile görenleri adeta büyüleyen Big Country, İstanbul’un en kıymetli yerlerinden birinde, Büyükçekmece’de hayata geçiriliyor.

Büyükçekmece Villa Projeleri ile Lüks Yaşamın Kapılarını Aralayın
24 Ekim 2023 12:34

Büyükçekmece villa projeleri lüks bir hayatın içerisinde kendini dahil etmek ve yaşamının geri kalanını mutluluk içerisinde geçirmek isteyenlerin tercihi olmayı başaracak olanaklar sunuyor. Akyapı tarafından hayata geçirilen ve çok sayıda özelliği ile görenleri adeta büyüleyen Big Country, İstanbul’un en kıymetli yerlerinden birinde, Büyükçekmece’de hayata geçiriliyor.

Geniş Bahçeli Villa Seçenekleriyle Hayallerinizin Ötesine Geçin

Herkes yaşam alanlarının kendisi için en ideal olanı olmasını ister. Bunun yanı sıra aile bireylerinin tamamının aynı anda beğendiği bir evde yaşamak bazı durumlarda oldukça güç olabilir. İstanbul her geçen gün daha kalabalık hale geliyor olsa da hayal ettiğiniz evi bulmakta zorlanıyor ve bu süreçte kendinizi yıpranmış hissediyor olabilirsiniz. Müşterilerinin isteklerine başarılı şekilde yanıt veren ve hayallerin ötesine geçmeyi başaran projeler ile adından sıklıkla söz ettiren Akyapı, yeni bir yaşam alanı arayışında karşılaşabileceğiniz problemlerin farkında olduğu için buna yönelik projeler gerçekleştirir.

İnşaat sektörünün öncülerinden biri olan Akyapı tarafından hayata geçirilen ve Büyükçekmece villa projeleri arasında yer alan Big Country; istek ve ihtiyaçlarınızı karşılamakla kalmıyor, yaşam boyu mutluluk içerisinde yaşayabileceğiniz bir yaşam alanını sizlere vadediyor. 4 + 1, 5 + 1, 6 + 1 ve 7 + 1 seçenekleriyle sunulan villaların tamamı tek katlı ve geniş bahçeli olacak şekilde tasarlandı.

Villaların en önemli özelliklerinden biri hiçbiri birbirinin manzarasını engellemeyecek şekilde tasarlanmış olmaları. Bu özellikleriyle her villa Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’ne dair kesintisiz bir manzara sunuyor. Hayallerinizin ötesinde bir lüks ile yaşamak istiyorsanız Big Country İstanbul’un en güzel yerlerinden birinde sizi bekliyor!

Aradığınız Huzuru Sizlere Sunan Big Country Projesi

Yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en metropol şehirlerinden biri olarak anılan İstanbul her geçen gün daha kalabalık hale geliyor. Bu durum hayal ettiğiniz yaşam alanını bulmakta zorlanırken bitmek bilmeyen bir kalabalık ve kaos ile yaşamanıza neden oluyor. Kalabalıklar sebebiyle kendinizi yorgun hissediyor ve bunun için izlemeniz gereken yolu bilmiyorsanız yaşam alanlarınızı değiştirmeyi göz önünde bulundurmalısınız.

Akyapı Büyükçekmece projeleri sizlere dünyanın en metropol şehirlerinden birinde huzurlu bir hayat vaat eder. Üstelik bu huzurlu hayata sahip olmak için şehirden uzaklaşmanız da gerek kalmaz! İstanbul’un en kalabalık yerlerinden biri olan Büyükçekmece’de hayata geçirilen Big Country, şehrin içerisinde şehirden soyut ve kaostan uzak bir yaşam alanı yaratır.

Proje içerisinde çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, barbekü alanı ve bilardo odası, yürüyüş parkuru, ortak bahçe ve toplantı odası gibi pek çok farklı olanak sunulur. Bunun yanı sıra Akyapı Büyükçekmece projeleri arasında yer alan Big Country, her villaya özel yüzme havuzu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Sunduğu sosyal olanaklar sayesinde şehrin kaotik gürültüsünden uzak ulaşmanıza imkan tanıyan Big Country, farklı istek ve ihtiyaçları karşılayabilecek donanım ile hayata geçiriliyor.

*Tanıtım yazısı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.