Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Büyük Beden Nedir? Ölçüleri Nelerdir?

Büyük beden demek standart bedenin üzerinde olan ölçüler demektir.

Büyük Beden Nedir? Ölçüleri Nelerdir?
4 Şubat 2021 10:43

Büyük beden demek standart bedenin üzerinde olan ölçüler demektir. Büyük beden kıyafetlerin her biri standart beden kıyafetlerin üzerinde yer alan ölçülerden meydana gelmektedir. Eğer 36, 38, 40, 42 ve 44 beden ölçülerine sahip değil iseniz büyük beden ölçülerine sahipsiniz demektir.

Buyukmoda.com’da 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58 ve 60 bedenlerde kadın kıyafetleri yer almaktadır. Bu bedenlerin hangisine sahip olduğunuzu öğrenmek için bir mezura ile göğüs, bel ve basen bölgelerinizi ölçün. Ölçüleriniz, büyük beden ölçüm tablomuzda yer alan beden ölçülerinden hangisine denk geliyor ise o bedensiniz demektir.

Büyük Beden Abiye Elbise Ne Zaman Kullanılır?

Büyük beden abiye elbiseler düğünlerde, nişanlarda, davetlerde, partilerde, balolarda ya da benzer önemli günlerde giyilen elbiselerdir. Bu elbiselerin beden aralıkları şu şekildedir: 44, 48, 50, 52, 54, 56, 58 ve 60 bedenler.

Büyük Moda’da büyük beden kadın ölçülerine uygun olan pek çok farklı büyük abiye elbise modeli bulunmaktadır. Büyük beden ölçünüz ne olursa olsun istediğiniz, dilediğiniz, hayalini kurduğunuz her büyük beden abiye elbiseye ulaşabilirsiniz.

Büyük Beden Abiye Elbise Ne Zaman Kullanılır?

En çok merak edilen sorulardan bir tanesi de büyük beden abiye elbiselerin fiyatlarının ne olduğudur.

Büyük beden abiye elbiselerin satışını yapan bazı firmalar, markalar hala her bütçeye uygun olmayan fiyatlar ile satış yapmaktadır. Dolayısıyla ihtiyacı olan herkes bu ürünleri satın alamamaktadır. Ya da fiyatları ucuz, uygun tutsalar da ürünün malzemelerindeki kalite, fiyatlar ile orantılı olarak büyük bir düşüş göstermektedir

Eğer en uygun büyük beden giyim fiyatları ile karşılaşmak istiyorsanız Buyukmoda.com size bu konuda yardımcı olacaktır. Kadın giyim sitesinde büyük beden abiye elbiselerin fiyatları oldukça uygundur ve bütçenizi aşmayacak şekilde belirlenmiştir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.