Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Bursa Papatya Kuru Temizleme

Temizleme hususunda tutkuluyuz.

Bursa Papatya Kuru Temizleme
Aslan Özdemir
5 Mayıs 2022 18:35

Biz çamaşırhane ve kuru temizleme işinde profesyoneliz, yani her zaman en son teknolojiler, temizleme yöntemleri ve lekeler veya hassas kumaşlarla ilgili çözümler konusunda güncel kalıyoruz. Ayrıca, yerel ve ulusal düzenlemelere ve çevre güvenliği kurallarına uyarak en yüksek ticari dürüstlük standartlarını koruyoruz!

Hayrettin Kaya

Bursa’da faaliyet gösteren firmamızda 2 grup halinde hizmet vermekteyiz.

Kuru Temizleme

Bursa kuru temizleme sektöründe en uygun fiyat ile kaliteli hizmet sunmak için buradayız. Temizlik mükemmelliği garantisi sunuyoruz.

Çamaşır Yıkama

Bursa çamaşır yıkama ihtiyaçlarınızda taleplerinizi kısa sürede cevaplıyor, en son teknoloji makinelerimiz ile hizmet veriyoruz.

Temizliği Benimseyen Uzman Ekibimize Güvenin!

Her Müşteri Özeldir

Memnuniyeti ön planda tutarak, büyük bir titizlik ve özveri ile yıkama, ütüleme ve temizleme hizmetlerini sizin için bir araya getiriyoruz.

Sizin Yerinize Planlıyoruz

Günlük, haftalık, veya aylık olarak ihtiyacınızı, bize bir kez bildirin, sistemimiz alımlarınızı planlamak için işi yapacaktır.

Hızlı Geri Dönüşler

İşimizi önemsiyoruz ve önceliklerinizi biliyoruz. Talebinizi anında değerlendiriyor vakit kaybetmeden çalışmalara başlıyoruz.

Uygun Fiyatlandırma

Düzenli olarak teslim alma siparişi veren ticari müşteriler, normal fiyatlarımızdan indirimlerle ödüllendirilecektir.

Memnuniyet Garantili Kuru Temizleme ve Çamaşır Yıkama

Çözüm! Sadece Bir Tık Uzağınızda

En sevdiğiniz gömleğinizi lekeleme konusunda asla endişelenmeyin. Yaşam tarzınıza uygun bir programda çamaşır yıkama, kuru temizleme ve ütüleme hizmetleri sunuyoruz.

Ücretsiz Servis

Bize Ulaşın

papatyakurutemizleme.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.