Dolar 32,5659
Euro 34,7746
Altın 2.492,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

‘BU TOPRAKLARDAN HAiN ÇIKMAZ!’

CHP TBMM üyesi ve Sinop milletvekili Barış Karadeniz; CHP Durağan ilçe başkanlığı ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

‘BU TOPRAKLARDAN HAiN ÇIKMAZ!’
26 Ocak 2018 16:24

CHP TBMM üyesi ve Sinop milletvekili Barış Karadeniz; CHP Durağan ilçe başkanlığı ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

CHP TBMM üyesi ve Sinop milletvekili Barış Karadeniz CHP Durağan ilçe başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Karadeniz’i CHP ilçe Başkanı Mustafa Eker ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. CHP kadın Kolları başkanı Necla Topal’ında katıldığı ziyarette Karadeniz önemli açıklamalarda bulundu.

2019’da yapılacak olan seçimlere
daha güçlü ve iddialı hazırlanacaktır .
CHP’nin Durağan’da oyunu her seçim döneminde arttırdığına dikkat çeken Karadeniz;“Bizler özellikle iktidar partisinin algı ile yönettiği yalanla pekiştirdiği, insanımızın mağduriyetlerini oya çevirdiği bir ilçede oylarımızın sürekli artıyor halkımızın uyandığının ve gerçekleri görmeye başladığını göstermektedir.Bu memlekette yalanla değil gerçeklerle kendimizi de eleştirerek yaptığımız yanlışları görerek öz eleştirimizi yaparak vatandaşımızla buluşmak zorundayız. Milletimizin ortak değerleri olan din, inanç, bayrak ve kurucu liderimiz Atatürk ‘ü milletimize emanet ederek onların ortak değer olduğunu hiç kimsenin tekelinde olmadığını bilerek yapacaklarımızla,hizmetlerimizle ve insanımızın ihtiyaçlarına sorunlarına getireceğimiz çözümlerle vatandaşımıza gitmek onlarla buluşmak zorundayız.CHP Durağan olağan kongresinde demokratik bir yarış sonrası şekillenen yeni yönetiminde de heyecanı ve azmi görüyorum.CHP Durağan’da 2019’da yapılacak gerek yerel gerek genel gerekse cumhurbaşkanlığı seçimlerine daha güçlü ve iddialı hazırlanacaktır .”dedi.
Karadeniz, Sinop’a ve ilçelerine daha fazla vakit ayıracağını belirttiği açıklamasında;bu bölgenin bu coğrafyanın milliyetçi, ülkücü saadetli, muhafazakâr, solcu, sağcı insanlar yetiştirir ve bunlarında en kalitelisi insanımıza en iyi hizmeti yerine getirmek için mücadele edenleri çıkar. Ama bu memleketin topraklarının insanından tek bir şey çıkmaz; oda bayrağına, vatanına milletine ihanet eden vatan haini çıkmaz” dedi.

BÖLGEMİZ TERÖR VE TERÖRİST
UNSURLARINDAN TEMİZLENMESİ GEREKİR.
Afrin operasyonun olması gerektiğinin altını çizen Karadeniz Bölgemizin terör ve terörist unsurlarından temizlenmesi gerektiğini belirttiği açıklamasında; “Bu gün geç kalmış ama bir o kadar yapılması gerekli olan bir operasyona CHP olarak tam destek veriyoruz. Askerlerimizin Mehmetçiğimizin burnu kanamdan şer odaklarının emperyalist güçlerin besleyip büyüttüğü, sınırlarımıza yerleştirdiği terör  Grupları ile mücadele de başarılı olmak zorundayız. Bu bir siyaset meselesi siyaset üstü bir meseledir. CHP bu ülkenin hiçbir karış toprağının bölünmesine ayrılmasına ayrılık tohumlarının atılmasına dünde razı olmamıştır, bu günde razı olmayacaktır. Dün Milli mücadele yıllarında savaş meydanlarına kurulan bir parti olan CHP demokrasinin ve kardeşliğin savunucusudur.İnsani temeller üzerine her türlü demokratik mücadeleye sonuna kadar destek olur ama ihanete ve ihanet içerisinde olanlara yer vermez yanında yer almaz. Bu gün iktidar partisi verdiğimiz destek karşısında iyi niyetli davranmayarak bundan nemalanmaya CHP’nin milletle olan diyaloğunu koparmaya, CHP’ni terör ve teröristle özdeşleştirmeye çalışması da manidardır. Bir yanda milli mesele diyeceksiniz, milli mutabakattan bahsedeceksiniz diğer yanda verilen şartsız desteği karalayarak onun üzerinden siyaset yaparak oya devşirme çalışmaları güdeceksiniz. Bu da ülkemizde kimlerin ayrılık tohumları ektiği kimlerin milli meselelerde bile insanımızı böldüğünü göstermesi açısından önemlidir. Bu aslında bir suçluluk psikolojisidir. Bir 29 Ekim bayramında bu iktidarın davulla zurnayla o bölgeye geçirilen,bu gün ülkemizin birlik ve beraberliğini kast eden terör unsurlarına müsaade edilmesi, yanlış Ortadoğu ve Suriye politikasını gizleme çabasıdır.Ama biz milli bir meselede siyaset yapma zamanı olmadığını bilerek bu düşüncelerimizi, görüşlerimizi de milletimizin ordumuzun bu mücadeledeki kararlılığına gölge düşürmemesi için söylemlerimizde yer vermemeye çalışıyoruz. Ama iktidarı görüyoruz ki; CHP’nin hassasiyetini görmeyerek her şeyden olduğu gibi bundan da oy devşirme derdine düşmüştür” dedi.

'BU TOPRAKLARDAN HAiN ÇIKMAZ!' 'BU TOPRAKLARDAN HAiN ÇIKMAZ!' 'BU TOPRAKLARDAN HAiN ÇIKMAZ!' 'BU TOPRAKLARDAN HAiN ÇIKMAZ!'

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.