Dolar 32,5328
Euro 34,8363
Altın 2.428,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Bu sezon performansımı arttıracağım

Alanyaspor’un Senegalli stoperi Abdoulaye Ba, “Bu sezon elimden gelen en iyi performansı sergileyeceğim. Taraftarlarımız her maçımıza gelerek bize destek olsunlar” dedi.

Bu sezon performansımı arttıracağım
31 Temmuz 2016 13:08

Alanyaspor’un Porto’dan yeni transferi 25 yaşındaki Senegalli stoper Abdoulaye Ba, Topuk Yaylası’nda iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

İdeal bir ortamda lige hazırlandıklarını belirten Ba, “Zorlu bir sezon bizi bekliyor.Burada sıkı çalışıyoruz. Alanya’yı daha önce çok iyi tanımıyordum. Tabi ki Antalya’nın bir parçası olduğunu biliyordum ancak bu kadar güzel bir turizm kenti olduğunu bilmiyordum. Başkan Hasan Çavuşoğlu ile de görüştükten sonra Alanya hakkında pozitif düşüncelere sahip oldum. Bana bir proje takımı olduğumuzu ve benimde bunun bir parçası olduğumu söyledi. Bu sözler çabuk adapte olmamı sağladı” dedi.

“TRİBÜNLERİ DOLDURALIM”

Yeni sezonda sportif başarıyı yakalamak için çok çalıştıklarını dile getiren Ba, “Başarı gelirse her şey daha güzel olur. Bunun için herkes üzerine düşeni yapmalı. Başarı için taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Onlardan isteğim bizi sezon boyunca desteklesinler. Bizi maçlarda yalnız bırakmasınlar. Futbol dolu tribünler önünde daha güzel oynanır. Alanyasporlu futbolcular olarak bizde taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz. İnanıyorum ki o statta güzel başarılara imza atacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.