Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Boyabat Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu?

Sinop Boyabat Belediye Meclisi, yeni belediye başkanını seçmek için toplandı. Boyabat Belediye Başkanlığına Hüseyin Coşar seçildi.

Boyabat Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu?
Aslan Özdemir
8 Temmuz 2022 11:59

Sinop Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın istifasının ardından yeni belediye başkanı kim olacak, kim oldu merak edildi.

Hayrettin Kaya

Boyabat Belediye Meclisi tarafından yapılan seçimle birlikte Boyabat ilçesinin yeni belediye başkanı belli oldu. Ülke gündeminde geniş yer alan ve merakla beklenen Yeni Boyabat Belediye Başkanı kim oldu?

Boyabat Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu?

Boyabat Belediye Meclisi’nde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adayı olarak başkanlığa seçilen Hüseyin Coşar görevi devraldı.

Belediye meclisi yeni belediye başkanını seçmek için toplandı. Boyabat belediyesi Meclis Salonu’nda toplanan üyelerden AK Parti Grubu’nun adayı olarak gösterilen Hüseyin Coşar aldığı 10 oyla Boyabat Belediye Başkanı seçildi. İYİ Parti Grubu adayı Adem Işık ise 5 oy aldı.

Boyabat Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu?

Boyabat Belediye Meclisi’nde yapılan seçimin ardından açıklama yapan Başkan Hüseyin Coşar “Değerli arkadaşlarım göstermiş olduğunuz teveccühünüze çok teşekkür ediyorum. Bu mübarek arefe gününde yapmış olduğumuz seçimler milletimiz için ilçemiz için hayırlar vesile olur inşallah. Bu süreçte bize rehberlik eden ve süreçi en iyi bir şekilde takip eden Boyabatlı vatandaşlarımıza herkese şükranlarımız arzediyorum. Alınan bu karar Boyabatımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Seçime Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Sinop Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Boyabat İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri ve belediye personelleri katıldılar.

Hüseyin Coşar Kimdir?

Sinop Boyabat Yeni Belediye Başkanı Hüseyin Coşar’ın seçilmesinin ardından Hüseyin Coşar kimdir, Hüseyin Coşar biyografisi merak edildi. Kendisi Diyanet İşlerinde hem yurtiçinde ve hem de yurtdışında uzun yıllar görev yapmış olup bürokrasiyi yakından tanımaktadır. İlahiyatçı kimliğinin yanında, Saraydüzü’nde partisinin ilçe başkanlığı görevini ve Boyabat il genel meclisi üyeliği yapmıştır.

Boyabat Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu?

Kaynaklar: BoyabatGazetesi – BoyabatSesi
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.