Dolar 32,4912
Euro 34,9174
Altın 2.437,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Boyabat Ülkü Ocakları Kadir Gecesi Mesajı

Boyabat Ülkü Ocakları Kadir Gecesi Mesajı
1 Temmuz 2016 18:30

Boyabat Ülkü Ocakları Kadir Gecesi Mesajı

Rahmet ve bereket ayı Ramazanı uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde, bin aydan daha hayırlı olarak müjdelenen Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunuyoruz.

Rehberimiz Kur’an-ı Kerim’in bu gecede yeryüzüne inmeye başlaması bu gecenin feyiz ve kıymetini artıran sebeplerdendir.  Bu sebeple bizler için nice feyiz bulunan bu kutlu geceyi layıkıyla ihya eden Müslümanlardan olmayı yüce Rabbimizden diliyoruz.

Mübarek Ramazan Ayı’nda olmamıza rağmen İslam dünyasındaki kavga ve çatışma devam etmiş, Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Irak’ta ve Filistin’de Müslümanlar oruçlarını kan ve gözyaşları ile sulanan sofralarda açmıştır. Suriye’de, Irak’ta Işıd adlı terör örgütünün vahşetini, Doğu Türkistan’da Uygur Türklerine yönelik Komünist Çin’in insanlık dışı zulmünü, İsrail’in Filistinli kardeşlerimize uyguladığı vahşeti lanetliyoruz. Dünyanın değişik bölgelerinde zulüm gören Müslümanların biran önce huzura kavuşmasını diliyoruz.

Ayrıca büyük Türk Milleti’nin ebedi yurdu olan ülkemizin üzerinde oynanan oyunları ve terörü şiddetle telin ediyor, bu teröre kim sebep oluyorsa yüce Rabbimizin Kahhar sıfatıyla yok etmesini temenni ediyoruz.

Bu sebeple bu gecenin Türk ve Müslüman dünyasının sıkıntılarından kurtuluşa bir vesile olmasını diliyor, Türk ve İslam âleminin Kadir Gecesini en içten duygu ve dualarımızla tebrik ediyoruz.

Boyabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Temsilciliği

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.