Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Bonvita Hair Özellikleri

Saçların doğal yapısının bozulmasına sebep olan saç temizleme ürünleri, kuaför işlemleri, güneşin ya da soğuğun etkisi yıpranmalarına yol açar.

Bonvita Hair Özellikleri
Aslan Özdemir
8 Şubat 2017 00:59

Saçların doğal yapısının bozulmasına sebep olan saç temizleme ürünleri, kuaför işlemleri, güneşin ya da soğuğun etkisi yıpranmalarına yol açar. Zaman içinde yıpranan saçlar sağlıksız ve cansız bir görünüm kazanarak, matlaşır. Ayrıca saçlar eskisi gibi hızla uzamazlar. Saçların ihtiyaç duydukları vitamin desteğinden yoksun olmaları bu durumlara yol açarken aynı zamanda uzamalarına hız kazandırmak içinde biotine ihtiyaç duyarlar.

Hayrettin Kaya

Saçların daha kısa sürede uzamasına ve kökten uca sağlıklı bir görünüme kavuşmalarına destek vermesi amacı ile bonvita hair*kapsülleri geliştirildi. Bonvita Hair saç uzatma ürünü otuzlu ve altmışlı olmak üzere farklı kutu içerikleri ile satılıyor. Ürünün orijinallini almanız da önem taşıyor. Özellikle gıda takviyesi olan ürünlerde orijinal ürün kullanmamanız sağlığınız açısında sıkıntılı sonuçlara sebep olup, sağlığınızın olumsuz etkilenmesi ile sonuçlanabilir. Ürünün orijinal olduğunu anlamak için hologramın olup olmadığına dikkat etmeniz gerekir. Orijinal ürünlerde hologram bulunuyor. Bunun yanı sıra ürün alımında fatura almanızda ürün orijinalliği açısında önemli bir detaydır.

Bonvita Hair ‘in Saçlara Nasıl Bir Etkisi Vardır?

Bonvita Hair diğer adı ile Sugar Hair olarak da biliniyor. Sugar Hair saçların kısa sürede uzamalarına destek veren bir ürün olup aynı zamanda daha sağlıklı ve güçlü saçlara kavuşmanızı sağlar. Saçların ihtiyaç duyduğu nemi ve gücü onlara sunarak güçlü, parlak ve sağlıklı olmasına destek verir.

Bonvita Hair saç vitamin ve saç uzatma desteği ürününde bulunan vitaminlerin A, B6, E ve C ‘nin yanı sıra biotin ve de hindistan cevizi yağı içeriği ile hem vitamin yönünde güçlenme sağlarken hem de saçlara parlaklığı da kazandırıyor.

Bonvita Hair Nasıl Kullanılır?

Bonvitahair saç vitamin ürünü otuzlu ve altmışlı olmak üzere iki farklı kutuda sunuluyor. Ürünü sabahları bir adet ve akşamları bir adet olmak üzere iki defa alınması önerilir. Jelibon kıvamında olan kapsüller çiğnenerek alınıyor. Kapsüllerin önerilen kullanım adedinden fazla alınması önerilmez.

Bonvita hair kullanımında bilinene her hangi bir yan etkiye rastlanmamış olması ile beraber içeriğinde bulunan vitamin ve ürünlere karşı her hangi bir alerjisi olanların ürünü kullanmaması öneriliyor. Ayrıca ürünü hamilelerin ve çocuklarını emziren annelerinde kullanmamaları önerilmektedir. Bunun haricinde her hangi bir kısıtlama ya da engelleme yoktur.

Ürün otuzlu paket alındığında on beş, altmışlı ürün alındığında ise bir ay kullanıma sahiptir. Birden fazla ürün alarak daha uzun kullanıma sahip olabilirsiniz. Bonvita Hair saç uzamasına destek veren vitamin destek ürününü alırken mutlaka orijinal adresinden almanız önerilir. Bunun dışında alınacak olan ürünlerin sahte olmaları muhtemeldir. Sahte ürünlerden ise yarardan çok zarar elde edersiniz. Aynı zamanda bebek ve çocukların ulaşamayacağı yerden ürünü muhafaza etmeniz de önerilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.