Dolar 32,3842
Euro 34,7587
Altın 2.412,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 15°C

Bitcoin (BTC) ve Shiba Inu (SHIB) Yorumları

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK.

Bitcoin (BTC) ve Shiba Inu (SHIB) Yorumları
20 Ekim 2023 12:17

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, Bitcoin fiyatında ve piyasanın en popüler meme token’larından Shiba Inu (SHIB) fiyatında son durum hakkında bir yazı kaleme aldı.

Bitcoin’de Önemli Seviyeler

Yazının kaleme alındığı sırada 28.368 dolardan işlem gören lider kripto para birimi Bitcoin son 1 haftada yakaladığı yüzde 5’lik artışı sürdürüyor. Aslında Bitcoin 16 Ekim’de spot Bitcoin ETF’nin onaylandığı yalan haberi sırasında yüzde 10 gibi bir yükseliş yaşamıştı. Ancak haberin yalan olduğunun ortaya çıkmasından sonra 28.000 dolar seviyelerine geri çekilme yaşandı.

Bu noktada şu anda Bitcoin’in 26.500 dolar ile 30.000 dolar aralığında işlem gördüğü ifade edilebilir. Ancak piyasadaki belirsizlik sebebiyle yatırımcıların temkinli olmasında fayda var. Bazı analistler BTC’nin daha düşük seviyeleri görmeyeceğini ifade ederken bazıları da 2024 yılında gerçekleşecek halving öncesinde yüzde 50’ye varan geri çekilmelerin yaşanabileceğini ifade ediyor.

Bunlara ek olarak Bitcoin’in şimdiye kadar 4 yıllık döngüler halinde hareket ettiğini ve rekor seviyesini 10 Kasım 2021’de 68.789 dolar ile gördüğünü belirtmekte fayda var.

Shiba Inu Fiyatında Son Durum

BTC negatifliği, Shibarium başarısızlığı derken Shiba Coin fiyatı yazı hazırlandığı sırada 0,0000067 dolardan alıcı buluyor. Uzun vadede günlük grafikte gördüğümüz üzere fiyat 13 Haziran’da başladığı yere geri döndü. Shiba Coin düşüşü 0,0000064 dolara kadar devam edebilir.

COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de belirtildiği gibi eğer 2023 dibi de ihlal edilirse Shiba Coin yatırımcıların maziyi hatırlamaya başlayacak. Binance borsasındaki listelemeden önce fiyat kaç dolardı, kaç dolarda destek arıyordu diyerek daha derin destek seviyelerini bulmaya çabalayacağız. Çünkü Binance ATL’si görülmüş olacak.

Öte yandan merak edenler için Shiba Coin 2021’de Binance borsasında listelenmeden önce hızlı biçimde sıfırlarından kurtuluyordu. O dönemde (Binance listeleme öncesi) Poloniex borsasında işlem görürken 0,000002 doları destek olarak korudu. Eğer BTC 20.000 dolara düşerken Shiba Coin için gözlerimiz destek ararsa muhtemelen bu seviyeye bakaılacak.

*Tanıtım yazısıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.