Dolar 32,5018
Euro 34,5754
Altın 2.491,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Birlik ve Beraberlik İçinde Seçime Doğru

Hamza İnce önümüzdeki yerel seçimler için oldukça iddialı konuştu.

Birlik ve Beraberlik İçinde Seçime Doğru
20 Aralık 2013 17:27

AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak; "Seçime birlik ve beraberlik içinde gidiyoruz. Seçim çalışmalarımızı ise titizlikle ve kararlılıkla yürütüyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarının da gündemi oluşturduğu ziyaret sırasında konuşan AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, birlik ve beraberlik içerisinde seçime gittiklerini söyledi. Çalışmaların titizce, kararlılıkla ve profesyonelce yürütüldüğüne dikkat çeken Tokmak; "Çalışmalarımızı bütün teşkilat mensuplarımız büyük bir özveri ve kararlılıkla yürütüyoruz. Halkımızın tüm kesimleriyle daha önceden de olduğu gibi şimdi de kucaklaşıyor, programımızı, projelerimizi anlatıyoruz" dedi. 

 

Önümüzdeki yerel seçimler için oldukça iddialı konuşan AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Hamza İnce'de, tüm teşkilatların birlik ve beraberlik içerisinde tek hedefe kilitlenmiş olmasının güçlerine güç kattığını söyledi. Sinop'un iktidar ile buluşmasının önemli olduğunu dile getiren İnce, azim ve kararlılıkla tüm teşkilatlarla kucaklaşarak bu hedefe kilitlendiklerini kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.