Dolar 32,5419
Euro 34,8971
Altın 2.433,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Beyaz Show’a PKK Soruşturması! Beyaz Show Yayından Kalkacak mı?

8 Ocak 2016 Cuma günü Kanal D’nin Beyaz Show programına telefonla bağlanan ve öğretmen olduğunu belirten bir kişinin söylemleri yüzünden soruşturma açıldı.

Beyaz Show’a PKK Soruşturması! Beyaz Show Yayından Kalkacak mı?
12 Ocak 2016 01:53

8 Ocak 2016 Cuma günü Kanal D’nin Beyaz Show programına telefonla bağlanan ve öğretmen olduğunu belirten bir kişinin söylemleri yüzünden soruşturma açıldı.

Ekranların sevilen programı Beyaz Show, Kanal D ekranlarında başarı üstüne başarı katarak tam gaz devam ediyor. Ekranların en çok seyredilen ve 20 yılını tamamlayan Beyaz Show yine reyting dolu günlere imza attı.

Kanal D ekranlarının en sevilen talk show programı olan üniversite öğrencilerinin fenomen komedi programı olarak milyonlarca kişi tarafından ilgiyle ve beğeniyle izlenen Beyaz Show’un başı PKK propagandayasıyla dertte.

8 Ocak Cuma günü yayınlanan programda renkli konukları ve birbirinden renkli izleyicileri ile dolu dizgin devam ederken Diyarbakır’dan bağlanan telefon bir anda herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Diyarbakır’dan bağlanan telefon bağlantısı Ayşe Çelik isimli öğretmen olduğunu iddia eden kişi ortamın gerilmesine ve propaganda mı sorusunu akıllara getirdi.

Daha sonra arayan kişinin sahte oduğu ve hakkında soruşturma başlatılarak emniyet tarafından gerekli inceleme başlatıldı. Bu durum üzerine Beyaz Show ve ekibi derin bir nefes alarak bu olaya ilgili hiçbir ilgilerinin olamadığını söylediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.