Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Basketbol Topu Birçok Renk Seçeneği İle Satışa Sunuluyor

Basket topu alırken maksimum performans sergileyebileceğiniz birinci sınıf topları tercih etmelisiniz.

Basketbol Topu Birçok Renk Seçeneği İle Satışa Sunuluyor
21 Eylül 2018 21:28

Basketbol oynayan gençler için birçok seçenekle satışa sunulan basketbol topu özellikleri ve renk seçenekleri ile dikkat çekiyor. Okullarda oynamak isteyenler için ideal olarak tasarlanan basketbol çeşitlerine baktığımızda son derece dayanıklı ve birinci sınıf kalitede olduğunu görüyoruz. Lescon basketbol topu 8 panel ve 7 numara özelliklerine sahiptir. Kırmızı ve beyaz renk seçeneklerinden tutunda düz tek renk toplara kadar birçok seçenek bulabilirsiniz. Bronz ve turuncu renklerinden oluşan düz renk topların yanı sıra Kırmızı ve siyah renklere kadar birçok çeşit arasından siz de dilediğinizi satın almak için internetin avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Basketbol Topu Seçiminde Lescon Markasını Tercih Edin

Basket topu alırken maksimum performans sergileyebileceğiniz birinci sınıf topları tercih etmelisiniz. Sekiz panelden oluşan standart basketbol topları arasından sizde dilediğiniz basketbol topu çeşidini kolay ödeme seçeneklerinden tutunda uygun fiyat avantajlarına kadar siz de Lescon markasına ait topları internet üzerinden sipariş ederek satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.lescon.com.tr/ siteye göz atamanız yeterli.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.