27 Şubat 2026, 13:20:45
Dolar 43,9597
Euro 51,9308
Altın 7.343,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 7°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
7°C
Hafif Yağmurlu
Cts 7°C
Paz 9°C
Pts 11°C
Sal 11°C

Başkan Vekili Özdemir, Korkutelililerle İftarda Buluştu

Başkan Vekili Özdemir, Korkutelililerle iftarda bir araya gelerek dayanışma ve dostluk mesajları verdi.

Başkan Vekili Özdemir, Korkutelililerle İftarda Buluştu
27 Şubat 2026 12:20

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, Antalya Korkutelililer Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programına katılarak, birlik ve dayanışma mesajları verdi. Bu anlamlı etkinlikte bir araya gelen katılımcılar, ramazan ayının ruhuna uygun bir ortamda bir arada bulunmanın önemini vurguladı.

İftar Programına Geniş Katılım Sağlandı

Antalya Korkutelililer Derneği, ramazan ayı münasebetiyle dördüncü kez organize ettiği iftar yemeğinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir’in yanı sıra Antalya Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, dernek başkanı Adnan İmirgi, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini ağırladı. Katılımcılar, iftar vaktinde bir araya gelerek dualar eşliğinde oruçlarını açtı.

Büyükşehir Başkan Vekili Özdemir’den Teşekkür ve Birlik Mesajı

Başkan Vekili Özdemir, toplantıda yaptığı konuşmada, Korkutelililer Derneği’nin kültürel miraslarını koruma ve dayanışmayı artırma konusundaki çalışmalarına dikkat çekerek, hemşerilik bilincinin güçlendirilmesinin toplumsal bağları kuvvetlendirdiğini ifade etti. Dernek başkanı Adnan İmirgi ile destek veren tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti. Özdemir ayrıca, Antalya’nın farklı kültürlerin bir arada uyum içinde yaşadığı bir şehir olduğunu belirterek, dayanışmanın önemini vurguladı ve ramazan ayının getirdiği bereketin herkese hayırlar getirmesini temenni etti.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.