Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

BAŞKAN UYSAL yeni bir imza daha attıBAŞKAN UYSALBAŞKAN UYSAL

BAŞKAN UYSAL tarafından atılan yeni imzalar bu sefer insanlığı şaşırttı.

BAŞKAN UYSAL yeni bir imza daha attıBAŞKAN UYSALBAŞKAN UYSAL
Aslan Özdemir
26 Ocak 2016 19:10

BAŞKAN UYSAL tarafından atılan yeni imzalar bu sefer insanlığı şaşırttı.

Hayrettin Kaya

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sürdürülebilir çevre ve doğal kaynakların korunması amacıyla titizlikle yürüttüğü geri kazanım uygulaması için üç ayrı firma ile 5 yıllık süreyi kapsayan sözleşme imzaladı.
Kağıt, plastik, cam ve metal gibi ambalaj atıklarının geri kazanılarak, hem doğal kaynakların korunmasını hem de gelecek kuşaklara sağlıklı çevre bırakmayı amaçlayan Muratpaşa Belediyesi, üç ayrı firma ile sözleşme imzaladı. Üç firma, Muratpaşa’nın üç ayrı bölgesinde, geri kazanılabilir ambalaj atıklarını evlerden toplanıp, taşınması işini yapacak. 5 yıllık süreyle geçerli olacak sözleşme ile evlerden toplanacak, kağıt, plastik, cam ve metal gibi ambalaj atıkları ekonomiye kazandırılacak.

ÇEVRE KORUNUP, AĞAÇLAR KESİLMEYECEK
Üç firma yetkilisi ile sözleşmeye imza atan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye olarak geri kazanım konusunda önemli bir projeyi uygulama aşamasına geldiklerini ifade etti. Başkan Uysal, üç firma yetkilisi ile imzalanan sözleşme konusunda; “Ayrıştırılıp, toplanamayan, geri kazanılabilir ambalaj atıkların, ekonomiye dönmesini sağlamak istiyoruz. Bu sayede; hem doğal kaynaklar korunacak, ağaçlar kesilmeyecek hem de çevre kirliliği ve tahribatı önlenmiş olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.