Başkan Sandıkçı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Gelerek Projeleri Anlattı
Başkan Sandıkçı, basın mensuplarıyla buluşarak projelerini ve gelecek planlarını detaylı şekilde açıkladı.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Samsunlu basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, ilçede hayata geçirilen projeler ve devam eden çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşıldı.
Canik’te Devam Eden Projeler ve Sosyal Tesislerde İndirim
Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, Başkan Sandıkçı Canik Belediyesi’nin borçsuz belediyeler arasında yer aldığına dikkat çekerek, ilçede sürdürülen birçok projeye dair açıklamalarda bulundu. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Canik Kapalı Spor Salonu, Refakatçi Evi, Yaşlı Bakımevi, Aile Destek ve Yaşam Merkezi, Özel Gereksinimli Çocuklar Misafirhanesi ve Canik Toptepe Tümülüsleri Turizm Alanı gibi projeler kamuoyu ile paylaşıldı. Ayrıca, Soğuksu Kentsel Dönüşüm Projesi ve yerinde dönüşüm çalışmaları da ayrıntılı olarak ele alındı.
Başkan Sandıkçı, Canik Belediyesine ait sosyal tesisler arasında bulunan Canik Meşe Tesisleri’nde basın mensuplarına yüzde 30 indirim sağlanacağını duyurarak, bu uygulamanın yakın zamanda başlayacağını ifade etti.
Eğitime Katkı ve Sosyal Destek Çalışmaları
İlçede çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik gerçekleştirilen yapay zekâ, yazılım, robotik kodlama, astronomi, havacılık ve uzay bilimleri alanlarında ücretsiz uygulamalı eğitim programları hakkında bilgi veren Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde bu tür eğitimlerin sürdürüldüğünü aktardı. Program, Başkan Sandıkçı’nın basın mensuplarına hediye takdimi ve günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.
Kaynak: BYZHA