Başkan Pehlivan, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Sofrasında Buluştu
Başkan Pehlivan, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında bir araya gelerek birlik ve dayanışma mesajı verdi.
Menemen Belediyesi, Ramazan ayı vesilesiyle düzenlediği iftar programında şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşları ve yerel protokolü bir araya getirdi. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, bu özel gecede şehitlerin ve gazilerin anısına yapılan hizmetlerin önemine vurgu yaptı.
İftar Programının Detayları ve Katılımcılar
Tepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan eşi Filiz Pehlivan ile birlikte katıldı. Ayrıca Menemen Kaymakamı Vedat Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kaçar, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, AK Parti ve MHP Menemen İlçe Başkanları, kamu kurumları temsilcileri, STK yöneticileri, muhtarlar, şehit aileleri ve gaziler de programda yer aldı. İftar, tasavvuf dinletisi ve semah gösterisiyle başladı.
Başkan Pehlivan ve Kaymakam Yılmaz’ın Mesajları
Başkan Pehlivan, yaptığı konuşmada bu iftar sofrasının vefa ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirtti. Şehitlerin ve gazilerin millet için önemine dikkat çekerek, Menemen Belediyesi olarak bu kesimlere yönelik hizmetlerin öncelikli olduğunu ifade etti. Kaymakam Vedat Yılmaz ise Ramazan ayının anlam ve önemine işaret edip, şehitlerin ve gazilerin fedakarlıkları sayesinde huzurlu bir ortamda iftar yapıldığını dile getirdi. Ayrıca şehitlerin emanetine sahip çıkma gayreti içinde olduklarını vurguladı.
Kaynak: BYZHA