Dolar 32,5260
Euro 34,7173
Altın 2.493,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Başkan ÇAKICI’ dan TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI’na DAVET…

Yardımlaşma ve offroad ruhunun ön planda tutulduğu, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların parkuru en kısa sürede geçebilmek için mücadele ettiği trial branşında, 2018 sezonu Boyabat’ta açılıyor…

Başkan ÇAKICI’ dan TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI’na DAVET…
26 Nisan 2018 15:04
Yardımlaşma ve offroad ruhunun ön planda tutulduğu, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların parkuru en kısa sürede geçebilmek için mücadele ettiği trial branşında, 2018 sezonu Boyabat’ta açılıyor…
Türkiye Trial Şampiyonası 1. ayak yarışları Sinop Offroad Kulübü (SİNOFF) tarafından  Boyabat Belediyesi ‘nin katkıları ile 28-29 Nisan tarihlerinde Boyabat’ta gerçekleştirilecek.
 “BU MUHTEŞEM HEYECANI HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM”
Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI organizasyon öncesinde yaptığı açıklamada ” Türkiye Trial Şampiyonası’ nın İlçemizde yapılması Boyabat’ın  tanıtımı için büyük bir fırsat ve avantaj olacak. Yarışlara katılan ve izlemeye gelen vatandaşlarımız aynı zamanda ilçemizi gezip, görmüş ve tanıma fırsatı bulmuş olacaklar.
Hafta sonu büyük çekişmeye sahne olacak organizasyona hem eğlenip hem de büyük bir heyecana şahit olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bu yarışları izlemeye davet ediyorum.” dedi.
28 Nisan Cumartesi günü Saat 11:00’da Tayyareci Nuri Bey Parkından seremonik start ile başlayıp saat 12:00’de Daylı Stadı yanında devam edecek olan organizasyonun ilk gününde 10 kapıdan oluşan 850 metre uzunluğundaki Tayyareci Nuri Bey etabı geçilecek.
 29 Nisan Pazar günü ise Saat 11:00’da Daylı Stadı yanında yine 10 kapıdan oluşan 750 metre uzunluğundaki 15 Temmuz Şehitler etabında parkuru en kısa sürede ve hatasız tamamlamaya çalışacak.
Ekipler saat 17:30’da zorlu mücadeleyi noktalamış olacaklar. Organizasyon 29 Nisan 2018 Pazar günü Saat 18:45’te Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Önü‘nde düzenlenecek olan ödül töreni ile son bulacak.
Başkan ÇAKICI' dan TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI'na DAVET...
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.