Başkan Aydın’ın Bursaspor Tutkusu Sınır Tanımıyor
Başkan Aydın’ın Bursaspor sevgisi ve tutkusu, takıma olan bağlılığını her an ve her yerde gösteriyor.
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen uluslararası etkinlikte Bursaspor’a olan desteğini ifade etti. Etkinlik, Bursaspor taraftarlarının coğrafi sınırları aşan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu.
Uluslararası Osmangazi Kardeşler Buluşması ve Katılımcılar
Osmangazi Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen Osmangazi Kardeşler Buluşması, Balkanlar başta olmak üzere 11 ülkeden ve 40 şehirden 350 kadının katılımıyla Üsküp’te düzenlendi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında organize edilen program, kültürel dayanışma, kardeşlik ve kadınların toplumsal rolünün vurgulandığı bir platform sağladı.
Bursaspor Desteği ve Başkan Aydın’ın Mesajı
Etkinlik boyunca Bursaspor atkıları ve bayrakları katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, yaptığı değerlendirmede Bursaspor’un sadece Bursa’da değil, Balkanlar ve dünyanın farklı bölgelerinde de güçlü bir taraftar kitlesine sahip olduğunu ifade etti. Organizasyon, "Her zaman, her yerde Bursaspor" mesajı ile sona erdi.
Kaynak: BYZHA