Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

BAŞKAN ADAYI BALTACI, SİNOP BASINI İLE BULUŞTU!

Saadet Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barbaros Baltacı, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

BAŞKAN ADAYI BALTACI, SİNOP BASINI İLE BULUŞTU!
31 Ocak 2024 16:48

Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu tarafından Sinop Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Barbaros Baltacı, seçim çalışmalarına Sinop Basınını ziyaret ederek başladı.

Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Baltacı, burada gündeme dair açıklamalarda bulundu. Baltacı; “Sinop’ta seçmen iki parti arasına sıkıştırılmış durumda. Biz seçmeleri iki parti arasında sıkıştırmak istemiyoruz. Başka Sinop mümkün diyerek çıktığımız yolda, Sinop AK Parti veya CHP’ye mahkum değil. Yeniden milli görüş belediyeciliği ile 1994 yılında ortaya konulan ve yıllardır efsane haline gelen belediyeciliği Sinop Belediyesi’nde ortaya koymak, kenti hak ettiği belediyecilik hizmetlerine kavuşturması için de Saadet Partisi kadrolarımızla önce Allah’ın izniyle, sonra Sinoplu hemşehrilerimizin takdirleriyle bu yola çıktık. İddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Özellikle adaylığımız açıklandıktan sonra Sinoplu hemşehrilerimizden çok yoğun tebrik telefonları aldık. İnsanlarda bir korku var. Telefonda ben seni kalben destekliyorum ama falanca yerle işim var. Bunun sana açık açık söyleyemiyorum, kusura bakma ama elimizden gelen ne varsa yanında olacağız diyorlar. Buradan bütün siyasi partilere sesleniyorum. İnsanları korkutmayın. Özgür ve hür iradeleriyle tercihlerini kullanabilsinler. Bizim amacımız Sinop’u istediği aradığı hizmetlere kavuşturabilmek.” diye konuştu.

Hayatı kolaylaştırmak için çalışmalar yapacaklarını belirten Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Üçüncüoğlu; “Belediyecilikte rüşveti kaldıracağız. İkinci olarak israfı kaldıracağız. Halkın sağlığını düşünerek, temizlik, kanalizasyon sorunlarını çözeceğiz. Bunlar zaten belediyecilikte olması gerekenler. Ayırım yapmadan insanca yaşanabilir bir Sinop için çalışacağız.”

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saadet Partisi Adayı Baltacı’ya başarılar diledi. Ardından gazeteciler, Başkan Adayı Baltacı’ya Sinop hakkındaki projeleri hakkında sorular sordu. Baltacı, projeleri ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.

Saadet Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barbaros Baltacı’nın açıklamalarının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.