Dolar 32,5093
Euro 34,9823
Altın 2.421,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

2015-2016 Yılı 2.Dönem Spor Faaliyetlerinde Türkiye Şampiyonlarında Sinop’u ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil ederek başarılı olan sporculara ödülleri verildi.

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi
19 Haziran 2016 01:50

2015-2016 Yılı 2.Dönem Spor Faaliyetlerinde Türkiye Şampiyonlarında Sinop’u ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil ederek başarılı olan sporculara ödülleri verildi.

Valilik Toplantı Salonunda çeşitli dallarda dereceye giren ve ilimizi temsil eden başarılı sporcular düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya şunları söyledi; “Zaman zaman yerel basında ve Gençlik Spordaki arkadaşlarımızdan sporcularımızın başarısını duyuyordum hatta diyordum getirin bu arkadaşlarımızı tanışalım sohbet edelim karınca kararınca hediyeler      verelim diyordum.
Ve hatta bununla ilgili makam odamızda küçük uygulamalar yapmıştık ama sonra dediler ki öyle bir sayıya  ulaştık ki konferans salonundan başka yer almayacak dediler inşallah diliyorum ki bu salonun bile almayacağı stadyumda gerçekleştireceğimiz ödül törenlerimiz olur.Ödül alan tüm öğrencilerimizi kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Yapılan ödül törenin ardından tüm öğrencilere sağlıklı yaşam için bisikletler verildi.

Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Arzu Eser bisiklet kullanımının fiziksel aktiviteyi arttırmada en etkin araçlardan birisi olduğunu belirterek dereceye giren başarılı sporcu öğrencilerimize Gençlik Spor Müdürlüğü ile  yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyoruz dedi.
Bisikletlerini alan öğrenciler en güzel yaz hediyesi aldıklarını ve çok mutlu olduklarını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.