Dolar 32,3444
Euro 34,9115
Altın 2.394,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 17°C

Bakan Uraloğlu’ndan Balıkçılara Destek Sözü

Balıkçıların sorunlarını dinleyen Bakan Uraloğlu destek sözü verdi.

Bakan Uraloğlu’ndan Balıkçılara Destek Sözü
29 Şubat 2024 11:38

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Sinop ziyaretinde balıkçılar ile bir araya geldi. Balıkçıların sorunlarını dinleyen Uraloğlu destek sözü verdi.

Sinop Kastamonu Su Ürünleri Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Turhan Öztürk, gazetemize yaptığı açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile görüştüklerini belirterek, balıkçıların sorunlarını ilettiklerini belirtti.

Turhan Öztürk yaptığı açıklamada “Bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden Ulaştırma Bakanımıza balıkçı barınakları, mahmuzlar ve balıkçılıkla ilgili tüm ihtiyaçlarımızı bildirdik. Samsun Çayağzı bölgesinden başlayarak Sinop Türkeli Güllüsu’ya kadar olan tüm balıkçı barınaklarının, çekek yerlerinin ve limanların her türlü ihtiyaçları ve sıkıntıları Sayın Bakanımıza tek tek anlatıldı ve dosya halinde verildi.” dedi.

AYANCIK BALIKÇI BARINAĞI YAPIMI

Ayancık Denizciler Mahallesi balıkçı barınağının bir an önce yapılması gerektiğini belirten Öztürk, “Sayın Bakanımıza özellikle Ayancık Denizciler Mahallesi balıkçı barınağının biran önce yapım işine başlanmasını gerektiğini özellikle vurguladık. Bu çalışmanın hem bölge balıkçısı hem de Türkiye balıkçısı açısından önem arz ettiğini belirttik. Sayın Bakanımızdan çalışmalar için destek sözü aldık. Bize Sayın Bakanımızla buluşma imkanı sağlayan, bölgemizde devam eden yatırım ve projelerde emeği geçen herkese ve Sayın Bakanımıza teşekkür ederim. ” dedi.

Bakan Uraloğlu'ndan Balıkçılara Destek Sözü

YORUMLAR

  1. Zuhal Karahan dedi ki:

    Abdülkadir kaptan Ayancığa Gerze modeli gibi İKİ KOLDAN LİMAN yapmalıdır.Bizimde çoluk çocuk huzur duymaya hakkımız yok mu? Gerze gibi sakinleşsin Ayancık Sahili savaş alanı gibi. Deniz kenarından başka gidecek yerimiz yok. Zuhal Karahan Heybeliada